Cimber Sterling har flere ting i godteposen

"Vi har de rigtige fly til dansk indenrigs," siger kommerciel direktør Lars Bording (foto) til takeoff.dk. "Derfor kan vi for alvor gå i offensiven med flere frekvenser i modsætning til vores konkurrenter. Vi skal ikke fylde 140 pladser, men blot 60 pr. afgang."

 

Afgange på de danske indenrigsruter bliver flere, når erhvervsfolk vender tilbage efter sommerferien. Udover suveræne Aalborg, hvor der på det nærmeste er luftbro til København, forstærkes ruten fra Karup til København. Nu kommer Cimber Sterling op på 12 afgange daglig. Her holder Norwegian ud endnu, men har givet op på Billund og Bornholm.

 

"Vi er nu ene tilbage på Rønne- ruten, men føler en forpligtelse til at holde fast. Derfor går vi fra syv til 10 daglige frekvenser," fortsætter Lars Bording.

 

På København- Århus ruten, hvor Cimber på det nærmeste konkurrerer og samarbejder med SAS på samme tid, går man fra fire til seks daglige afgange.

 

Cimber har CRJ -fly udlejet til et canarisk selskab i sommer, men når de kommer hjem, skabes nye muligheder. Det er det, der giver mulighed for ekspansion på danske indenrigsruter. 

 

Allerede i næste uge forventes Cimber Sterling at komme med flere nye ruter i efterårsprogrammet.

Skrevet af Ejvind Olesen