Cirkusbygningen hylder partnere

cirkusbygningen-2016-jubilee-flashbackTURISME: I aften er 600 skandinaviske ansatte fra hoteller, incoming, event og rejsebureauer inviteret til 7. udgave af Wallmans partnergalla – hvor Cirkusbygningen i København igen uddeler syv partnerpriser – og viser sit nye show, Flashback.

Igen i år forventer Wallmans i Cirkusbygningen i København 76.000 besøgende til sine 125 fremstillinger af sit nye dinner-show, Flashback, siger Kristine Andersen, marketingschef for Wallmans til standby.dk og tilføjer, at man snart har haft en mio. besøgende, siden Wallmans for 12 år siden rykkede ind.

Flashback, der hylder Cirkusbygningens første 130 år, har igen i år 15 artister.

Under middagen og showet uddeler Cirkusbygningen atter sine Partner Awards til samarbejdspartnere, der har ydet en særlig indsats den foregående sæson.

Årets kategorier er de samme som sidste år, hvor der var disse vindere: Årets upcoming partner: Hansen Event & Conference, Bedste incoming/rejsebureau: DMC, Bedste hotel: The Square, Costumer Care: Dorthe Breum fra The Square, Årets Arrangement: JCP – Just Cruzin Production – for Danish Beauty Award 2015. Årets Bureau: CEC – Copenhagen Event Company og Puzzle-prisen: Horesta.

I 1886 åbnede Cirkusbygningen, i år fejrer Wallmans bygningens 130 års jubilæum.

Det fire timers show krydres med fire retters menu.

Årets åbningsnummer er en hyldest til Cirkusbygningens 130 år og de optrædende, som i over hundrede år har haft deres gang i bygningen – nemlig cirkusartisterne.

Men Flashback er også en musikalsk rejse, som hylder musicals som Fame, en 1990’er country medley med sange som ”That Don’t Impress Me Much” og musik fra latin-stjerner som Gloria Estefan, Ricky Martin og Jennifer Lopez.

Den danske sanger Jean Michel Helgason, der blev kendt i X Factor i 2012 og senere var med i musicalen Hair på Østre Gasværk og Hairspray i Tivoli, er årets nye danske stjerne i Wallmans.

Showet spiller i alt 125 gange frem til juni 2017. Der er typisk tre forestillinger om ugen, torsdag, fredag og lørdag. I juleperioden bliver der fire om ugen.