Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

Ifølge innovationsbureauet Günes & Co. vil vi i fremtiden se flere iværksættervirksomheder. Det betyder, at den samlede arbejdsstyrke i højere grad vil være projektansatte og konsulenter.

Det mærker man allerede på Comwell Hotel i Aarhus, hvor efterspørgslen efter åbne arbejdsområder, som kan benyttes til kortvarigt arbejde eller uformelle møder, er stigende. Hotellet tilbyder derfor nu et coworking space, der kan benyttes gratis af alle.

Flere iværksættere og freelancere vælger caféer for at komme væk hjemmefra, når de skal arbejde. Udfordringen er ofte at finde plads, adgang til stikkontakter og internet. Trendforskere taler allerede om den kraftigst stigende tendens inden for arbejdsmarkedet i årtier.

Det har fået Comwell Aarhus til at re-designe en del af fællesområdet, så det nu er et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø for hotellets gæster, lokale og andre, der kan bruge hotellet kvit og frit som deres kontor for dagen eller til et uformelt møde.

Hoteldirektør Flemming Poulsen: “Det fantastiske ved konceptet er, at det både løfter oplevelsen for gæster på hotellet og appellerer til en stor gruppe, som måske ellers ikke ville komme ind på hotellet. Hoteller signalerer ofte ’members only’. Hos os er budskabet ’velkommen ind’.

Det nye coworking space i Aarhus er første skridt på vejen til flere af den type områder på hotelkædens hoteller landet over. Her tilbydes ud over et behageligt arbejdsmiljø, internet med høj hastighed, aviser og litteratur, samt mulighed for mad og drikke.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.