Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

Ifølge innovationsbureauet Günes & Co. vil vi i fremtiden se flere iværksættervirksomheder. Det betyder, at den samlede arbejdsstyrke i højere grad vil være projektansatte og konsulenter.

Det mærker man allerede på Comwell Hotel i Aarhus, hvor efterspørgslen efter åbne arbejdsområder, som kan benyttes til kortvarigt arbejde eller uformelle møder, er stigende. Hotellet tilbyder derfor nu et coworking space, der kan benyttes gratis af alle.

Flere iværksættere og freelancere vælger caféer for at komme væk hjemmefra, når de skal arbejde. Udfordringen er ofte at finde plads, adgang til stikkontakter og internet. Trendforskere taler allerede om den kraftigst stigende tendens inden for arbejdsmarkedet i årtier.

Det har fået Comwell Aarhus til at re-designe en del af fællesområdet, så det nu er et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø for hotellets gæster, lokale og andre, der kan bruge hotellet kvit og frit som deres kontor for dagen eller til et uformelt møde.

Hoteldirektør Flemming Poulsen: “Det fantastiske ved konceptet er, at det både løfter oplevelsen for gæster på hotellet og appellerer til en stor gruppe, som måske ellers ikke ville komme ind på hotellet. Hoteller signalerer ofte ’members only’. Hos os er budskabet ’velkommen ind’.

Det nye coworking space i Aarhus er første skridt på vejen til flere af den type områder på hotelkædens hoteller landet over. Her tilbydes ud over et behageligt arbejdsmiljø, internet med høj hastighed, aviser og litteratur, samt mulighed for mad og drikke.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.