Comwell fortsætter fremgang

Peter Schelde.

Peter Schelde.

HOTELLER: Den danske hotel- og konferencekæde kom ud af sidste år med en omsætning på over 800 mio. kr. – en stigning på 9 pct. i forhold til 2014. Og der var atter overskud.

Forventningerne og ambitionerne omkring fremtiden er høje, og konferencekæden er ifølge egne oplysninger kommet godt fra start på 2016.

I 2015 kunne Comwell begynde at høste frugten af de mange investeringer, der kostede på bundlinjen i 2014, noterer den nye adm. direktør, Peter Schelde.

Størstedelen af kædens hoteller er blevet opgraderet og renoveret, og de tre nyeste – Comwell Køge Strand, Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Aarhus – er kommet flot fra start.

Samlet steg Comwells omsætning sidste år med ca. 68 mio. kr. til 808 mio. kr., og koncernens resultat før skat landede på 13 mio. kr. I 2014 var der et minus på 17 mio. kr.

Koncernchef Peter Schelde: ”Resultatet for sidste år afspejler rentable investeringer, og at efterspørgslen på vores nyeste hoteller er markant større, end man kan forvente i en indkøringsfase.”

Comwell Hotels ejer og driver 16 hotel-, spa- og konferencecentre i Danmark og to i Sverige. Desuden samarbejder koncernen med BC Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen i Bella Center.