Comwell genåbner nu sine midlertidigt lukkede hoteller i Danmark. Kæden driver 15 hoteller i Danmark og to i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. Desuden samarbejder koncernen med BC (Bella Center) Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen. Pressefoto: Comwell Hotels.

Comwell genåbner alle sine danske hoteller

Halvdelen af Comwells hoteller lukkede i marts; fra 8. juni begynder genåbning af de lukkede hoteller i den danske kæde. ”Vi ser stigende efterspørgsel og håber på flere gode nyheder,” siger koncernchef.

Efter næsten tre måneders nedlukning, vil den gradvise og kontrollerede åbning ske over et par uger, startende fra den 8. juni, hvor forsamlingsforbuddet hæves til op mod 50. Her genåbner Comwell hotellerne i Holte, Middelfart (Kongebrogaarden), Vejle (Kellers Park), Rebild Bakker og de tre på Vestsjælland (Korsør, Klarskovgaard og Sorø) for mødedeltagere og feriegæster.

Til STANDBY.dk siger Comwells koncernchef Peter Schelde: ”Fra 8. juni begynder vi en gradvis og fornuftig genåbning over to til tre uger. Det kræver lidt lige at genåbne et lukket hotel. Vi genåbner, fordi vi tror på flere gode nyheder de kommende dage fra politisk hold. Vi glæder os til igen at servicere danskere og håber de vil komme og nyde vores hoteller. Bliver der åbnet for eksempelvis tyske turister i Danmark, vil det være et ekstra plus.

Comwell har jo haft halvdelen af vores hoteller åbne hele tiden og har haft gæster på disse, så vi ved, hvordan man skal gebærde sig med blandt andet rengøring, social afstand og andet.”

Peter Schelde siger også, at Comwell begynder at se stigende efterspørgsel selv om det foreløbig er på et lavt niveau. ”Vi kommer fra et indeks på fem til ti, men har den seneste tid set en stigning i efterspørgslen på 20 procent,” siger koncernchef.

Comwell håber også, at kunne få så mange medarbejdere som muligt tilbage fra deres hjemsendelser. ”Behovet for medarbejdere vurderer vi naturligvis fra hotel til hotel, det afhænger også af efterspørgslen,” siger Peter Schelde.

Takker for tålmodighed og støtte fra trofaste kunder
I en pressemeddelelse fra Comwell siger Peter Schelde: ”Vi ser meget frem til at byde velkommen tilbage til vores gæster på alle Comwells hoteller. Vi takker for vores gæsters tålmodighed og trofaste støtte gennem denne tid.”

Mens halvdelen af kædens hoteller var midlertidigt lukket, har der været åbent på Comwells hoteller i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Roskilde, Køge og Helsingør. Her har der været gæster med behov for overnatning, mindre møder og konferencer og kæden har naturligvis fulgt Sundhedsstyrelsens anvisninger og retningslinjer.

Nye procedurer
Erfaringerne fra de hoteller, der har været åbne gennem hele forløbet, tages med i genåbningen af de lukkede hoteller, så gæsterne kan føle sig trygge på et Comwell-hotel, oplyser kæden.

For at sikre gæsternes og medarbejdernes sikkerhed, har hotelkæden indarbejdet udvidede procedurer i blandt andet forbindelse med rengøring samt sikret at ophold i restauranterne og afholdelse af møder i konferencelokalerne lever op til myndighedernes anbefalinger uden at gå på kompromis med Comwells serviceniveau.

“Vi glæder os også til at byde mange af de hjemsendte medarbejdere velkommen tilbage, for de er kernen i Comwell. Ligeledes ser vi frem til at kunne danne rammerne for danskernes sommerferie i en tid hvor udlandsrejser er begrænset,” siger Peter Schelde og tilføjer:

”Vi er også klar til efterårets mange og længe ventet fysiske møder og konferencer – selvfølgelig under hensyntagen til de gældende anvisninger og retningslinjer,” siger koncernchef, Peter Schelde.

Relaterede artikler:

Comwell så gode takter i 2019 – vil ikke spå om i år

Kæde fortsætter klargøring af største danske hotel

Stor dansk hotelkæde gør klar til tiden efter corona