Comwell fastholder åbningen af koncernens hidtil største hotel og dens første i København. Comwell Portside har netop fået sine facadeskilte på plads. Foto: Comwell.

Kæde fortsætter klargøring af største danske hotel

Den store danske hotelkæde Comwell arbejder videre med koncernens hidtil største hotel og dets første i København. Det åbner til januar – nu har Comwell Portside netop fået facadeskiltene på plads.

660 dage efter første spadestik – en varm sommerdag sidst i juni 2018 – til Comwell Portside fortsætter arbejdet med det store hotel til over en halv milliard kroner i Københavns Nordhavn.

Senest er der nu kommet facadeskilte på bygningen, oplyser den danskejede hotelkæde i opslag på Linkedin.

”Hotellet har taget form og vi ser frem til at kunne byde velkommen i de nye omgivelser, når kalenderåret skifter til 2021. Hotellet bliver vores største med 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar,” oplyser Comwell.

Som alle andre er også Comwell hårdt ramt af coronakrisen. Kæden har varslet opsigelse af 250 af sine cirka 1.000 fastansatte medarbejdere og midlertidigt lukkede otte af sine 15 hotel- og konferencecentre i Danmark. Årsagen er en ordrenedgang på omkring 90 procent som følge af risikoen for corona og regeringens forbud mod at være mere end ti samlet på samme tid.

Til STANDBY.dk sagde Comwells koncernchef, Peter Schelde, forleden, at kæden ikke har sat tempoet ned med færdiggørelsen Portside.

Kigger på scenarier til tiden efter coronaen
”Lige nu kigger vi på scenarier for, hvordan tingene kommer til at være på den anden side af coronakrisen, når de nuværende påbud og forbud forsvinder. Det er primært den periode, vi kigger på nu – herunder hvor meget bemanding, vi har brug for,” sagde Peter Schelde og tilføjede:

”Vi reagerer på, at vi nu er i en periode med påbud og smittefare – men at der bagefter kommer en ny virkelighed. Det er den virkelighed, vi forsøger at pejle os ind på.”

Udover Comwell Portside i København er Comwell generelt ved at udvide sin kapacitet med 40 procent flere værelser. Foruden Portside får Comwell Aarhus yderligere 198 værelser, mens Comwell i Kolding vokser med 120 værelser.

Relaterede artikler:

Stor dansk hotelkæde gør klar til tiden efter corona

Måske flere danske hoteller under Wyndham

”En god chef spotter, udfordrer og udvikler det enkelte menneske”

Comwell på vej med 800 nye hotelværelser