Comwell topper det danske mødemarked

4valuesVoxmeter har offentliggjort rapporten om det danske kursusmarked 2016, og her henter Comwell førertrøjen, når det gælder efterspørgsel, uhjulpet kendskab og omdømme.  

Comwell er den mest benyttede hotelkæde i både den private og offentlige sektor. Her har hhv. 38% og 49% af de adspurgte holdt møder eller kurser – og det vil de sandsynligvis gøre igen.

72% af de adspurgte i den private sektor og 71% fra den offentlige svarer, at de positivt overvejer at benytte Comwell igen. Comwell er den kæde i den offentlige sektor, som flest er positive over for at benytte til fremtidige kurser, mens førstepladsen deles med Scandic i den private sektor.

Rapporten viser også, at Comwell ligger bedst i uhjulpet kendskab. 22% af de adspurgte i den private sektor og 31% fra den offentlige sektor nævnte Comwell, som kursussteder, de umiddelbart kom i tanke om.

Mens den samlede pris for et arrangement fortsat er valgkriterie nr. 1 i den offentlige sektor, er samme variabel reduceret til en 6.-plads i den private sektor. Her optager faciliteter, omdømme og serviceniveau valgkriteriernes Top 3.