Copenhagen Marriott vinder eftertragtet pris

Marriott og Starwoods topledelse og godt 500 hoteldirektører fra koncernens hoteller i Europa, hylder Copenhagen Marriott som ’Hotel of the Year’.

I begrundelsen for anerkendelsen lyder det bl.a. fra Marriotts hovedkontor i Europa: ”Det veletablerede Copenhagen Marriott fortsætter væksten ufortrødent og har med stor succes formået at sætte strategisk fokus på omsætningspotentialet blandt kædens mange Marriott Rewards medlemmer. Hotellet har desuden haft stor succes med at brande sig som en del af Marriott-kæden og har et engageret ledelsesteam, som evner at skabe unikke og mindeværdige gæsteophold væsentligt over brand gennemsnit”.

Anders Duelund, Group Hotel General Manager hos BC Hospitality Group A/S: ”Vi glæder os over anerkendelsen, ikke mindst fordi det bekræfter vores team – og branchen – i, at klare strategier, stort engagement og vedholdende fokus på team og gæster bliver bemærket og betaler sig. Samtidig skal der lyde en stor ros til hotellets operationelle direktør og daglige chef, Anna Käll, der sammen med en flok engagerede medarbejdere på blot to år har skabt de flotte resultater”.

BC Hospitality Group har siden overtagelsen i 2015 ad flere omgange fornyet hotellet med bl.a. Meetings Imagined, ny Executive Lounge og fem nye værelser – investeringer på 18 millioner kroner – og der er planer om flere investeringer i 2017/18.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.