Copenhagen Marriott vinder eftertragtet pris

Marriott og Starwoods topledelse og godt 500 hoteldirektører fra koncernens hoteller i Europa, hylder Copenhagen Marriott som ’Hotel of the Year’.

I begrundelsen for anerkendelsen lyder det bl.a. fra Marriotts hovedkontor i Europa: ”Det veletablerede Copenhagen Marriott fortsætter væksten ufortrødent og har med stor succes formået at sætte strategisk fokus på omsætningspotentialet blandt kædens mange Marriott Rewards medlemmer. Hotellet har desuden haft stor succes med at brande sig som en del af Marriott-kæden og har et engageret ledelsesteam, som evner at skabe unikke og mindeværdige gæsteophold væsentligt over brand gennemsnit”.

Anders Duelund, Group Hotel General Manager hos BC Hospitality Group A/S: ”Vi glæder os over anerkendelsen, ikke mindst fordi det bekræfter vores team – og branchen – i, at klare strategier, stort engagement og vedholdende fokus på team og gæster bliver bemærket og betaler sig. Samtidig skal der lyde en stor ros til hotellets operationelle direktør og daglige chef, Anna Käll, der sammen med en flok engagerede medarbejdere på blot to år har skabt de flotte resultater”.

BC Hospitality Group har siden overtagelsen i 2015 ad flere omgange fornyet hotellet med bl.a. Meetings Imagined, ny Executive Lounge og fem nye værelser – investeringer på 18 millioner kroner – og der er planer om flere investeringer i 2017/18.