CPH med stjernekok i fransk bistro

18. december føjer lufthavnen endnu et kendt restaurant-brand til sine spiseoplevelser før og efter flyrejsen.

Le Sommelier Bar & Bistro vil tilbyde passagererne fransk bistromad i et loungeområde og en 36 meter lang bar. Det er food and beverage-virksomheden SSP, som står for driften med den franske stjernekok Francis Cardenau i køkkenet.

Den nye restaurant bliver en mere enkel version af ’storebroderen’, gourmetrestauranten Le Sommelier i Bredgade i København.

”Le Sommelier Bar & Bistro vil afspejle den særlige atmosfære, der er i lufthavnen. Et enkelt koncept, hvor man kan slappe af og få et kvalitetsmåltid eller hænge ud i baren mens man venter på sit fly. Det bliver lette franske retter, bl.a. en charcuteri tallerken, hvor vi har udvalgt de bedste pølser fra Frankrig, Spanien og Italien. Vi præsenterer også skalddyr og østers og har et specielt rotisseri, så vi kan grille kylling og andre lækkerier”, siger Jesper Boelskifte, CEO hos Copenhagen Concepts, der står bag Le Sommelier Bar & Bistro.

”Gastronomien er blevet et af Danmarks stærke varemærker, og vi arbejder hele tiden med at skabe det rigtige mix, der kan give de rejsende en smagsprøve på, hvad København kan tilbyde”, siger Københavns Lufthavns salg- og markedsdirektør Carsten Nørland.

Le Sommelier Bar & Bistro er placeret i lufthavnens Terminal 2 på airside ved Finger B efter security.