CPHs taxfree er Nordens billigste

Avisen har sammenlignet priserne på 25 udvalgte varer i taxfree-butikkerne i Oslo Lufthavn Gardermoen, Værnes, Flesland, Kjevik, Sola (alle i Norge), Stockholm Arlanda i Sverige og Københavns Lufthavn. Man har sammenholdt priserne på to indkøbskurve fra de nordiske taxfree-butikker, og i begge tilfælde var CPHs taxfree-kurv billigst. Sammenlignet med Arlanda, som var dyrest, var CPH-kurvene henholdsvis 110 og 187 kroner billigere*.

Taxfree-butikkerne i Københavns Lufthavn drives af Gebr. Heinemann Retail. Her kører man pristjek to gange om året for at sikre, at taxfree-butikkerne altid er 20% billigere med parfume og kosmetik end de vejledende udsalgspriser. Også kollegerne mod nord holdes der skarpt øje med.

 

”Konkurrencen i Norden er hård, og vi gør et stort stykke arbejde for at sikre, at vores priser på vin, spiritus og cigaretter som minimum er konkurrencedygtige med vores nordiske kollegers. Aftenpostens pristjek vidner om, at vores indsats virker efter hensigten, og det er vi naturligvis meget tilfredse med,” siger Tore Hov, general manager for Gebr. Heinemann Retail Denmark.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.