CWT får ny stor global kunde

Torben Rodenberg. Foto: Michael Stub.

MICE: Store virksomheder ønsker i stigende grad at konsolidere deres tiltag indenfor meetings & events. En af dem har CWT Meetings & Events netop skrevet kontrakt med.

Den globale kemigigant, BASF, har valgt CWT Meetings & Events til at stå for virksomhedens meetings and events program i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Storbritannien & Irland, Litauen, Letland og Estland.

”Hos BASF har der været et ønske om at skabe et tydeligt overblik og en gennemskuelig kontrol af omkostninger på møder og events og samtidig gøre bestillings– og betalingsprocessen mere enkel for virksomhedens bestillere.

CWT Meetings & Events i Danmark kan, i fællesskab med de andre CWT Meetings & Events afdelinger i Norden, Baltikum, Storbritannien og Irland, tilføre kompetencer, digitale løsninger og det overblik, der ønskes hos BASF. Jeg ser frem til at følge det strategiske samarbejde,” siger Torben Rodenberg, Senior Director Program management Nordic and General Manager, Denmark.

Første spadestik til samarbejdet mellem BASF og CWT Meetings & Events startede hos CWT Meetings & Events i København. Program Manager, Mi Horrocks, er ansvarlig for samarbejdet i Norden og Baltikum, mens Program Manager, Simon Hubbard, er ansvarlig for samarbejdet i Storbritannien & Irland.

”At en stor virksomhed som BASF vælger at konsolidere møder og events sender også et tydeligt signal til andre virksomheder om at gøre det samme. Det er markedstrenden. CWT Meetings & Events er langt fremme i forhold til arbejdet med Strategic Meetings Management og de digitale løsninger, der kræves, hvis virksomheder ønsker at skabe væsentlige besparelser på møder og events og styrke en tilfredsstillende deltageroplevelse.”