CWT fortsat største erhvervsrejsebureau

Fra CWT’s kundesammenkomst fra venstre program manager Esben Kolby, adm. direktør Sophie Hulgard og salgsdirektør Karen Peetz-Schou foran storskærm med nogle af de mange programmer, CWT stiller til rådighed.

Fra CWT’s kundesammenkomst fra venstre program manager Esben Kolby, adm. direktør Sophie Hulgard og salgsdirektør Karen Peetz-Schou foran storskærm med nogle af de mange programmer, CWT stiller til rådighed.

ERHVERVSREJSEBUREAUER: Med en forventet omsætning i år på 1,6 milliarder kr. fastholder Carlson Wagonlit Travel sin position som Danmarks største erhvervsrejsebureau. CWT har netop haft stor sammenkomst for firmakunder og leverandører.

Der var mange leverandører da Carlson Wagonlit Travel onsdag i DR Koncerthuset Studie 1 havde indbudt firmakunder og samarbejdsparter til stor ”Innovation Dag.”

”Innovation er en afgørende succesfaktor i fremtidens digitale verden. Vi arbejder på at skabe innovative løsninger til de rejsende og virksomhederne. Målet er at skabe en verden for den rejsende, der er mobil, interaktiv og ikke mindst sjov,” hed det i indbydelsen.

CWT har oprettet et team, der skal sætte skub i den videre udvikling af virksomhedens innovationskultur. Teamet, ”Corp-i,” ledes af Vincent Lebunetel, Vice President, Corporate Innovation, der også var til stede ved sammenkomsten.

Her sagde CWT’s adm. direktør i Danmark, Sophie Hulgard, til standby.dk: ”Vi hører fra nogle af vores søsterfirmaer i Europa, at man har svært ved at skaffe nye kunder. Det går faktisk godt for os, vi har fået flere nye kunder den seneste tid.”

Sophie Hulgard ville ikke sætte navne på. Tilgangen af de nye kunder betyder dog ikke flere ansatte ud over de 170, CWT i dag har i Danmark.

Sophie Hulgard forventer at CWT i år når en omsætning på 1,6 milliarder kr. i Danmark og dermed fastholder sin position som landets største erhvervsrejsebureau.

Blandt de mange leverandører med “boder” på CWT’s sammenkomst var Air Berlin, Air Canada, Air China, Air France KLM, British Airways, Diners Card, Emirates, Enterprise Biludlejning, Finnair, First Hotels, Hilton Copenhagen Airport, Hotel Skt. Petri, Iberia, Icelandair, Lufthansa-gruppen, LOT Polish Airlines, Luxair, SAS, Scandic Hotels, Sixt Biludlejning og Turkish Airlines.