CWT lander ny storkunde

Falck Global Assistance

TURISME: Falck Global Assistance – verdens største redningsselskab – er fra næste måned ny kunde hos Danmarks største erhvervsrejsebureau.

Kontrakten mellem Carlson Wagonlit Travel og Falck Global Assistance, FGA, vil få positiv betydning i relation til håndtering af medicinske transporter og forretningsrejser for FGA’s medarbejdere, hedder det.

I første omgang er der tale om et samarbejde i Norden og USA, men på sigt forventes aftalen udvidet til hele Falck Global Assistance, der har egne kontorer og alarmcentraler i 10 lande verden over.

Det nye set-up bliver centraliseret i Falck Global Assistances hovedkontor i København, hvor CWT etablerer et globalt rejsecenter.

”Valget af CWT var det oplagte valg. Aftalen vil skabe større overblik og smidighed i den daglige planlægning og transportkoordinering på tværs af vores kontorer, understøtter løsningen desuden vores ambition om hele tiden at forbedre rejsesikkerhedsprocedurerne for vores egne medarbejdere,” lyder det fra Falck Global Assistance.

Også CWT har store forventninger til samarbejdet: ”Jeg glæder mig over, at en global virksomhed som Falck Global Assistance vælger CWT som travel management-leverandør,” siger direktør for CWT Danmark, Torben Rodenberg, og uddyber: ”Falck Global Assistance har bl.a. syv alarmcentraler verden over. Med tilstedeværelse i omkring 50 lande og over 60.000 underleverandører – fra ambulanceselskaber til klinikker, hospitaler mm – er FGA verdens største redningsselskab”.

FGA dækker på verdensplan ca. 10 mio. kunder og over 100.000 kundehenvendelser om året. Det giver anledning til omkring 40.000 sager, hvor kunden skal alt fra henvises til en lokal klinik, hospitalsindlægges, sendes hjem til medicinsk behandling, evakueres osv.

FGA’s brede udbud omfatter bl.a. hjemtransport med f.eks. ambulancefly – virksomheden har på verdensplan ca. 200 flyvende læger og sygeplejersker til at ledsage patienter.

Et andet område for FGA er landevurderinger og risikohåndtering, herunder sikkerhed, infrastruktur og sundhedsvæsen. Landene er inddelt fra A til F, hvor F er det værste.​