CWT-topchef forlader Danmark (opdateret)

Sophie Corp2 presseDen adm. direktør for Danmarks største erhvervsrejsebureau har fået nyt job på firmaets hovedkontor i Paris som Vicepresident Regional Sales and Product Marketing med start fra 1. marts. 

Efter over seks år som adm. direktør for Carlson Wagonlit Travel stopper Sophie Hulgard for at tiltræde en ny stilling som Vicepresident Regional Sales and Product Marketing med start fra 1. marts.

CWT omsætter for 1,6 milliarder kroner i Danmark, hvilket gør det til landets største erhvervsrejsebureau, som  beskæftiger 170 medarbejdere.

”Det har været verdens bedste job hos CWT i Danmark med fantastiske medarbejder,” siger Sophie Hulgard til takeoff.dk og tilføjer, at det nye job først kom på plads i sidste måned.

”Jeg har gerne ville videre, selv om det bliver svært at sige farvel,” siger Sophie Hulgard. Hun tiltræder sit nye job 1. marts, men vil fortsat være direktør for CWT i Danmark frem til juli.

Sophie Hulgard er også i bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening, hvor hun er formand for FTO- fraktionen (erhvervsrejsebureauerne).

Hun er fransk statsborger og uddannet cand. merc. med speciale i international marketing fra Institut Supérieur de Gestion International School of Business i Paris, suppleret med kurser i international markedsføring på University of California og studieophold i Sydkorea, Kina og Japan.

Sophie Hulgard har siden august 2008 været adm. direktør for CWT i Danmark. Før det var hun i syv år Country Manager i online-rejsebureauet Travellink, ejet af Amadeus, som hun var med til at starte og bygge op fra bunden. Tidligere stillinger omfatter et år som General Manager hos Travelprice Denmark og seks år som produktchef, marketingchef og afdelingschef hos Amadeus Scandinavia.

Inden Sophie Hulgard kom til Danmark i 1994, arbejdede hun i seks år som international produktchef hos Amadeus Global Travel Distribution.

Her er pressemeddelelsen fra CWT:
“Carlson Wagonlit Travel (CWT) kan med stor glæde oplyse, at Sophie Hulgard er udnævnt til Vice President Regional Sales and Product Marketing EMEA med opstart den 1. marts 2015.

Sophie Hulgard forlader dermed sin stilling som adm. direktør for CWT Danmark, hvor hun siden 2008 har været frontfigur og skabt en synlig, positiv optimering af forretningen og medvirket til at sikre en imponerende tilfredshed blandt medarbejderne.

Johan Wilson, Vice President Nordic zone, siger, “det har været en fornøjelse at arbejde med Sophie i alle årene. Nu vil vi sikre en blød overgang indtil en ny adm. direktør er på plads i Danmark. I CWT arbejder vi både med at forstærke den nordiske region og sørge for, at det lokale ledelsesteam er bemyndiget til at tage de nødvendige beslutninger overfor vores kunder og samarbejdspartnere”.

”Det har været syv fantastiske år som adm. direktør hos CWT i Danmark. Her har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange dygtige medarbejdere. Nu er det så tid til at fortsætte rejsen i CWT og flytte tilbage til Paris. Jeg vil naturligvis være en del af overgangsperioden og sikre, at forretningen på bedste manér drives videre af den nye leder,” siger Sophie Hulgard.

”Eftersom Sophies nye rolle er europæisk, vil CWT Nordic stadig være en vigtig del af hendes ansvarsområde. Og det er en rigtig god nyhed for os. Jeg er overbevist om, at det vil have en positiv indflydelse på både salg og udvikling i Danmark og den nordiske region i fremtiden,” afslutter Johan Wilson.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.