SAS øger markant på Arlanda


SAS øger markant mere ud af Arlanda lufthavnen ed Stockholm end i København. Dermed lettes livet for tusinder af svenske forretningsrejsende, som slipper for at skulle via flyselskabets ”officielle” hub i København. Men samtidig er der udsigt til at Københavns position sættes under fornyet pres.

Den kommercielle direktør for SAS Sverige, Susanne Dahlberg, siger at åbningen af de mange nye destinationer er den største udvidelse af det svenske rutenetværk i de seneste 20 år. ”Vi imødekommer vore kunders krav om non-stop ruter fra Stockholm-Arlanda til en række nye destinationer. Vi har ændret den måde, vi arbejder på, og det har lukket op for en mere effektiv udnyttelse af vores fly” siger Dahlberg.

Hos SAS Danmark afviser pressechef Jens Langergaard, at København står for fald som SAS’ vigtigste hub: ”Der er ingen landskamp i det her. SAS Sveriges nye ruter er kun et udtryk for et dynamisk trafikprogram. SAS’ selskaber konkurrerer ikke med hinanden, men med andre flyselskaber” siger Langergaard til Berlingske.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.