Sun-Air får Helsinki og Birmingham på rutekortet

SUN-AIR of Scandinavia, der flyver som British Airways franchise partner, åbner den 4. april to nye ruter ud af Billund, til henholdsvis Helsinki og Birmingham. Begge ruter vil blive opereret med selskabets nyeste Dornier 328-fly.
”Det er vores udvidelse af flyflåden med de nye Dornier 328-fly, der har muliggjort de to nye ruter”, udtaler SUN-AIRs ejer Niels Sundberg, og tilføjer: ”Vi er konstant på udkig efter nye muligheder for direkte ruter mellem jyske lufthavne og udenlandske destinationer, og Helsinki og Birmingham er de første nye destinationer her i 2005. I november sidste år åbnede vi i code-share samarbejde med SN Brussels Airlines ruten mellem Billund og Bruxelles, som fra starten har været en succes”.
Ruten mellem Billund og Helsinki er en udvidelse af et allerede eksisterende code-share samarbejde mellem British Airways og Finnair. Med ruten kommer Billund – og dermed Jylland – endnu tættere på Finland og Finnairs destinationer i Fjernøsten.
Åbningen af Birmingham-ruten er et længe næret ønske hos Sun-Air, som især satser på at tilgodese jyske firmakunder med forretningsrejsebehov til den engelske storby.
Både Helsinki- og Birmingham-ruten får en daglig returflyvning på alle syv ugedage.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.