Thanksgiving-fest flytter til Imperial

Der bliver kamp om pladserne når Billetkontoret, Capital Region, Gouda, Hertz, Icelandair og Worldspan, 23. november atter indbyder rejsebranchen til Thanksgiving-fest i København.Selv om Thanksgiving er noget af det mest amerikanske, har den amerikanske hotelkæde Marriott i år valgt ikke at være medarrangør for festen. Hotellet har plads til ca. 350 gæster i sit ballroom.Det var navnlig pga. stor opbakning fra Marriott-hotellets tidligere direktør, Robert Grader, og director of operations, Morten Skumsrud, at de forrige Thanksgiving-fester i København blev holdt på hotellet.Men hotellet har indenfor de seneste måneder skiftet ud på disse poster.

Robert Grader begyndte i denne måned som direktør for Marriott i Budapest, mens Morten Skumsrud i sommer blev direktør for Marriotts Marbella Beach Resort.Men der bliver stadig Thanksgiving-fest i København for rejsebranchen.

Arp-Hansen hotellet Imperial, som ofte bruges af rejsebranchen til diverse arrangementer, kunne godt se fidusen i at få goodwill i branchen, og tilbød sig med et godt tilbud til den husvilde fest.Imperial har plads til 250 gæster – så der bliver 100 deltagere end i fjor.HB

Skrevet af