Dårligere indtjening for DSB

DSB_Hoje_TaastrupDSB måtte indkassere en nedgang i både omsætning og resultat i årets første kvartal sammenlignet med første kvartal sidste år.

Resultatet før skat landede på 131 millioner kroner, hvilket er 13 millioner mindre end for et år siden. Omsætningen i de tre første måneder faldt med 2% til 2.974 millioner kroner fra lige godt 3 milliarder i samme periode sidste år, skriver finans.dk.

I perioden har togselskabet nedbragt sine gældsposter fra 10,1 milliarder kroner til 8,6 milliarder. Antallet af togkilometer og togrejser pr. medarbejder er steget med henholdsvis 2 og 3%.

Det forventes, at årsresultatet bliver dårligere end sidste år på grund af store sporarbejder for Banedanmark, hvilket betyder mistede billetindtægter og omkostninger til erstatningskørsel.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.