Dagens reception

0

atlantic Link finalTURISME: Danske Atlantic Link, der repræsenterer turismefirmaer i USA og Europa, fejrer i dag 15 års fødselsdag med reception i København. Atlantic Link er Nordens største på sit speciale – men ét område har man holdt sig fra…

Atlantic Links’ grundlægger, ejer og direktør, Karin Gert Nielsen, startede for 15 år siden firmaet ud fra den idé, at amerikanske stater skulle markedsføres uden for USA. I dag repræsenterer Atlantic Link turisme i Skandinavien og Finland både for amerikanske stater og bl.a. hotelkæder i USA og Europa.

Det blev en hård begyndelse, da firmaet startede i den svære tid efter terrorangrebet i USA, 11. september 2001. Der gik seks år før der var økonomi til at ansætte den første medarbejder.

“Jeg stod i starten alene med ideen, men troede på konceptet,” siger Karin Gert Nielsen.

Med 12 medarbejdere er Atlantic Link nu størst i Norden indenfor sit speciale. Det repræsenterer en række aktører inden for turismevirksomheder, der ikke har egne ansatte i Skandinavien. Virksomheden laver alt fra PR, salg og marketing for deres kunder til – og for – rejseindustrien i Norden. Kunderne er primært destinationer og hotelkæder.

Eneste område, Atlantic Link har holdt sig fra indtil videre, er luftfart. Men bureauet med hovedkontor ved Strøget i København, har dog de seneste år fået kunder inden for transport, nemlig krydstogtrederiet Silversea og det canadiske jernbaneselskab Rocky Mountaineer.

Atlantic Links grundlægger, Karin Gert Nielsen, begyndte sin karriere i rejsebranchen som turistguide i det daværende Jugoslavien, blev elev i et lille rejsebureau i Aarhus og kom siden til rejsebureauer som Benns, Stjernegaard, Tjæreborg og til sidst Team Travel som marketing- og produktionschef.

I dag kan virksomheden fejre 15 års fødselsdag – det markeres med reception kl. 15-18 på Hotel Axel Guldsmeden i Helgolandsgade.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz