Dagens reception

Søren Find Andersen.

Søren Find Andersen.

I dag har Søren Find Andersen sidste arbejdsdag hos Carlson Wagonlit Travel. Der er afskedsreception i eftermiddag for veteranen.

Søren Find Andersen kom i rejsebranchen i 1964 hos Skibby Rejsebureau, hvilket fik ham til at søge elevplads hos Bennett Rejsebureau. Siden elevtiden er der føjet en del virksomheder til CV’et – bureauchef, marketingschef, souschef og Interline Manager i daværende Maersk Rejsebureau, souschef og rejsebureauchef i DFDS Forretningsrejser.

I 1990 blev Søren Find Andersen bureauchef for CWTs daværende Bredgade-afdeling.’Store’ CWT i Paris fik øjnene op for ham i 1995, hvor han var en del af europæisk arbejdsgruppe. Siden har han vekslet mellem at være tilknyttet CWT Danmark som bureauchef og hovedkontoret i Paris.

”Det har været et eventyr med mange arbejdstimer og rejsedage. Efter min tid i rejsebranchen ser jeg frem til min tredje alder, der primært vil udspille sig på mit fritidslandbrug på 23 hektar i Hornsherred,” siger han.

Der er afskedsreception i eftermiddag kl. 15-17 i Carlson Wagonlit Travels danske hovedkontor på Ørestads Boulevard 35 i Ørestad.

Dagens reception

Gert Hansen.

Farvelkommen-reception hos Avis Biludlejning. Efter 32 år hos Avis Biludlejning går selskabets Station Manager i Billund Lufthavn, Gert Hansen, på pension. Ved reception i dag kan der siges farvel til stationschefen og hilses på hans afløser.

Når Gert Hansen stopper, vil Hanne Søgaard Nielsen blive leder af den daglige drift i Billund, oplyser Berit Vestergaard, marketingschef i Danmark for Avis og Budget Biludlejning.

”Gert har gennem sin karriere været en driftig ildsjæl. Han har haft stor betydning for Avis’ udvikling både på landsplan og lokalt i Billund, hvor han sammen med sit team netop er kåret som Årets Interne Station 2012,” oplyser Avis Biludlejning.

Der er afskedsreception i Billund Lufthavns Merkur-lokale i dag, torsdag, 28. februar, kl. 15-17.