Husnr. V30317 (Foto: Admiral Strand Feriehuse)

DanCenter øger med 700 feriehuse

Med købet af Admiral Strand Feriehuse øger DanCenter porteføljen af feriehuse i Danmark til samlet 8.200.

DanCenter er i dag den næststørste formidler af ferieboliger i Danmark, og nu er positionen blevet konsolideret. Det sker gennem overtagelse af Admiral Strand Feriehuse, der idag har 700 feriehuse i porteføljen.

Admiral Strand Feriehuse har kontorer i Lønne, Henne, Blåvand, Hune/Blokhus og på Fanø, og med tilføjelsen af omkring 700 feriehuse, kan DanCenter A/S under de tre brands, henholdsvis DanCenter, Danland og Admiral Strand fremover tilsammen tilbyde omkring 8.200 feriehuse og lejligheder i Danmark.

”I et meget konkurrencepræget marked, hvor digitalisering, distribution og internationalisering er nøgleord, gør volumen og udvalg en afgørende forskel. Særligt på Vestkysten har DanCenter A/S længe haft stor succes og været på udkig efter det rigtige supplement til den eksisterende husmasse”, siger Steen Seitner, der er administrerende direktør i DanCenter.

“Business as usual”
I første omgang vil overtagelsen ikke få betydning for Admiral Strand Feriehuse. Selskabet fortsætter selvstændigt under samme navn, og der er heller ikke aktuelle planer om lukning af kontorer, da begge selskaber ønsker at være tæt på både feriegæster og husejere. DanCenter er ligesom Admiral Strand Feriehuse repræsenteret i Henne, Blåvand, Blokhus og på Fanø.

Efter overtagelsen kommer Admiral Stand Feriehuse endnu tættere på det tyske marked, hvor DanCenter i forvejen er godt positioneret.

“Admiral Strand Feriehuse vil drage fordel af det salgs- og distributionsnetværk, som DanCenter er besiddelse af i Tyskland og som er del af tilhørsforholdet i @Leisure Vacation Rentals,” tilføjer DanCenter-direktøren.

I Danmark var der i 2016 i alt 222.751 sommerhuse, hvoraf hovedparten var beliggende i Vest- og Sydsjælland, Nordsjælland og Nordjylland. Omkring hvert femte sommerhus bliver benyttet til udlejning, hvorfor der er omkring 45.000 sommerhuse til rådighed for privat udlejning eller gennem bureauerne, der varetager kommunikationen med lejerne samt kontrollen af huset mellem udlejningerne.

 

Relaterede artikler:

60 år med DanCenter

DanCenter indgår aftale med attraktioner

DanCenter skifter sommerhuse ud

x

Læs Også

Internationale roser til Noma

Internationale medier svømmer over med stjerner til det nye Noma – ”Jeg lærte at sætte pris på søpølse, myrer og dansk design”.

Danmark tjener 50 milliarder kroner på turister

Dansk turisme vil i år for første gang passere 50 milliarder kroner i omsætning fra udenlandske besøgende, viser ny analyse fra Dansk Industri. Arbejdsgiverforeningen bekymrer sig over mangel på overnatningskapacitet i højsæsonen.

’Badepunkt’ viser vej til naturoplevelser ved vandet

Selv om det er årets koldeste dag, har Friluftsrådet valgt den til at præsentere nyheden ’Badepunkt’, som er Friluftsrådets nye kystflag, som markerer hvor, man kan bade og få særlige naturoplevelser ved vandet.

Legoland klar til 50 års jubilæum

Jyllands største turistattraktion fejrer i år sin runde fødselsdag med endnu en udvidelse af forlystelsesparken ved Billund, der sidste år omsatte for 700 millioner kroner.

Regeringens store kystprojekt halter

Flere af de prestigefyldte turismeprojekter i vandkanten er droppet, og finansieringen af de øvrige er fortsat usikker.

Michelin fylder ikke meget i restaurantregnskabet

”Et lighedstegn mellem omsætningen i de danske Michelin-restauranter svarer til at sammenligne med synligheden af Ferrari i den danske bilpark,” siger brancheekspert.