Husnr. V30317 (Foto: Admiral Strand Feriehuse)

DanCenter øger med 700 feriehuse

Med købet af Admiral Strand Feriehuse øger DanCenter porteføljen af feriehuse i Danmark til samlet 8.200.

DanCenter er i dag den næststørste formidler af ferieboliger i Danmark, og nu er positionen blevet konsolideret. Det sker gennem overtagelse af Admiral Strand Feriehuse, der idag har 700 feriehuse i porteføljen.

Admiral Strand Feriehuse har kontorer i Lønne, Henne, Blåvand, Hune/Blokhus og på Fanø, og med tilføjelsen af omkring 700 feriehuse, kan DanCenter A/S under de tre brands, henholdsvis DanCenter, Danland og Admiral Strand fremover tilsammen tilbyde omkring 8.200 feriehuse og lejligheder i Danmark.

”I et meget konkurrencepræget marked, hvor digitalisering, distribution og internationalisering er nøgleord, gør volumen og udvalg en afgørende forskel. Særligt på Vestkysten har DanCenter A/S længe haft stor succes og været på udkig efter det rigtige supplement til den eksisterende husmasse”, siger Steen Seitner, der er administrerende direktør i DanCenter.

“Business as usual”
I første omgang vil overtagelsen ikke få betydning for Admiral Strand Feriehuse. Selskabet fortsætter selvstændigt under samme navn, og der er heller ikke aktuelle planer om lukning af kontorer, da begge selskaber ønsker at være tæt på både feriegæster og husejere. DanCenter er ligesom Admiral Strand Feriehuse repræsenteret i Henne, Blåvand, Blokhus og på Fanø.

Efter overtagelsen kommer Admiral Stand Feriehuse endnu tættere på det tyske marked, hvor DanCenter i forvejen er godt positioneret.

“Admiral Strand Feriehuse vil drage fordel af det salgs- og distributionsnetværk, som DanCenter er besiddelse af i Tyskland og som er del af tilhørsforholdet i @Leisure Vacation Rentals,” tilføjer DanCenter-direktøren.

I Danmark var der i 2016 i alt 222.751 sommerhuse, hvoraf hovedparten var beliggende i Vest- og Sydsjælland, Nordsjælland og Nordjylland. Omkring hvert femte sommerhus bliver benyttet til udlejning, hvorfor der er omkring 45.000 sommerhuse til rådighed for privat udlejning eller gennem bureauerne, der varetager kommunikationen med lejerne samt kontrollen af huset mellem udlejningerne.

 

Relaterede artikler:

60 år med DanCenter

DanCenter indgår aftale med attraktioner

DanCenter skifter sommerhuse ud

x

Læs Også

Turisme giver 18.000 arbejdspladser i Vestjylland

Dansk Erhverv og Dansk Industri roser det nye turismesamarbejde mellem de 11 kommuner på Jyllands vestkyst. Dansk Industri savner dog et højere ambitionsniveau.

Hård kritik af Københavns Kommune

”Helt til grin” og ”kritisabel beslutning,” siger Dansk Erhverv; mens Wonderful Copenhagen kalder Københavns Kommunes beslutning en ”de facto nedlæggelse af WoCo’s event-indsats.”

Større turismevækst i Danmarks nabolande

Trods vækst i antallet af overnatninger i de fire første måneder af 2018, er antallet af udenlandske turister større i nabolande som Norge, Sverige og Tyskland.

Samarbejde skal øge vestkystturisme

For første gang går de jyske vestkystkommuner sammen i storstilet projekt for at øge turismeomsætningen og skabe flere arbejdspladser. Der er navnlig fokus på 18 feriesteder.

Legoland fylder 50 år

Legoland er en af Danmarks største turistattraktioner, og den populære forlystelsespark runder et halvt hundrede år i morgen, den 7. juni.

Rabat til Molslinjen sendes tilbage til Destination Bornholm

Destination Bornholm får glæde af de rabatter, som bliver givet til Molslinjen, når rederiet begynder færgebetjening til øen senere på året.