Husnr. V30317 (Foto: Admiral Strand Feriehuse)

DanCenter øger med 700 feriehuse

Med købet af Admiral Strand Feriehuse øger DanCenter porteføljen af feriehuse i Danmark til samlet 8.200.

DanCenter er i dag den næststørste formidler af ferieboliger i Danmark, og nu er positionen blevet konsolideret. Det sker gennem overtagelse af Admiral Strand Feriehuse, der idag har 700 feriehuse i porteføljen.

Admiral Strand Feriehuse har kontorer i Lønne, Henne, Blåvand, Hune/Blokhus og på Fanø, og med tilføjelsen af omkring 700 feriehuse, kan DanCenter A/S under de tre brands, henholdsvis DanCenter, Danland og Admiral Strand fremover tilsammen tilbyde omkring 8.200 feriehuse og lejligheder i Danmark.

”I et meget konkurrencepræget marked, hvor digitalisering, distribution og internationalisering er nøgleord, gør volumen og udvalg en afgørende forskel. Særligt på Vestkysten har DanCenter A/S længe haft stor succes og været på udkig efter det rigtige supplement til den eksisterende husmasse”, siger Steen Seitner, der er administrerende direktør i DanCenter.

“Business as usual”
I første omgang vil overtagelsen ikke få betydning for Admiral Strand Feriehuse. Selskabet fortsætter selvstændigt under samme navn, og der er heller ikke aktuelle planer om lukning af kontorer, da begge selskaber ønsker at være tæt på både feriegæster og husejere. DanCenter er ligesom Admiral Strand Feriehuse repræsenteret i Henne, Blåvand, Blokhus og på Fanø.

Efter overtagelsen kommer Admiral Stand Feriehuse endnu tættere på det tyske marked, hvor DanCenter i forvejen er godt positioneret.

“Admiral Strand Feriehuse vil drage fordel af det salgs- og distributionsnetværk, som DanCenter er besiddelse af i Tyskland og som er del af tilhørsforholdet i @Leisure Vacation Rentals,” tilføjer DanCenter-direktøren.

I Danmark var der i 2016 i alt 222.751 sommerhuse, hvoraf hovedparten var beliggende i Vest- og Sydsjælland, Nordsjælland og Nordjylland. Omkring hvert femte sommerhus bliver benyttet til udlejning, hvorfor der er omkring 45.000 sommerhuse til rådighed for privat udlejning eller gennem bureauerne, der varetager kommunikationen med lejerne samt kontrollen af huset mellem udlejningerne.

 

Relaterede artikler:

60 år med DanCenter

DanCenter indgår aftale med attraktioner

DanCenter skifter sommerhuse ud

x

Læs Også

Europas største ferieparkkæde til Danmark

Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som en del af ferieparkgiganten, Landal GreenParks.

Trelleborg satte igen besøgsrekord

Gæster er strømmet til Trelleborg. 87.172 har besøgt Harald Blåtands berømte vikingeborg i 2017. Det er besøgsrekord.

Salget af BroBizz til Storebælt firedoblet

Det er blevet 15% billigere at køre over Storebæltsbroen, hvis man har en BroBizz. Det betød en voldsom stigning i antallet af bestilte BroBizz i december.

Fritidsmesse i Bella Center

Der bliver oplevelser for fritids entusiaster på årets første camping og outdoor messe ’Fri 2018’ den 19.-21. januar i Bella Center.

Høje skatter og afgifter hæmmer turismen

Udenlandske turister er generelt tilfredse med, hvad Danmark kan tilbyde, men de synes, at de skal betale for meget. Det viser en statusanalyse, som netop er offentliggjort af Det nationale Turismeforum.

Stor interesse fra internationale gæster

Helsingør har for alvor fået et trækplaster, der kan trække endnu flere gæster til byen. Også fra udlandet.