Danmarks bedste elever

DM-tjenerelever.ashxDM for kokkeelever, tjenerelever, caterelever samt receptionistelever blev afviklet mandag i Messecenter Herning, arrangeret af Horesta og 3F.

Blandt kokkeeleverne var det Christian Nurup Carstensen fra Restaurant Kul og Christian Wellendorf fra Restaurant Babette, der klarede sig bedst og sikrede sig guld. Fra en råvarekurv, udleveret ved konkurrencens start, skabte de en tre retters menu bestående af bl.a. bækforel og kylling.

Mens de vindende kokkeelever sled i køkkenet i over seks timer, serverede tjenereleverne maden for et indbudt publikum. Her imponerede Niels Buch Gormsen fra Gl. Skovridergaard og Maria Martha Mønster Nielsen fra Comwell Aarhus dommerne med borddækning, miks af cocktails og ikke mindst servering, og de løb derfor med guldet.

I den sidste gastronomikonkurrence dystede caterelever. Her var Maria Welander Hansen fra Under Uret Svendborg og Sine Welander Hansen fra Kold College dagens store vindere.

Samtidig afviklede Horesta og 3F DM for receptionistelever. Her blev eleverne testet igennem situationsspil, og den mest overbevisende præstation blev leveret af Pernille Pakaci fra Absalon Hotel i København, som kunne forlade Herning med guldmedalje om halsen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.