Danmarks bedste rejseblog

Seattle. Foto: Mette og Martin Rejser.

Det bliver mere almindeligt at søge efter inspiration og råd på rejseblogs, og de seneste år er der kommet mange gode rejseblogs på dansk. Men hvilken er den bedste af dem alle? Det har Travelmarket undersøgt sammen med en ekspertjury.

Vinderen blev rejsebloggen ’Mette og Martin Rejser’, hvor parret Mette og Martin deler ud af deres rejseoplevelser, og giver gode rejsetips. De blev kåret som vindere, da juryen mener, at der er tale om en professionel rejseblog, hvor både artikler og billeder er af høj kvalitet. Her er to personer, der både kan skrive og fotografere.

Bag bloggen står Mette Christina König, der til dagligt arbejder med PR i forlagsbranchen og Martin Reinhard, der er selvstændig filminstruktør, fotograf og klipper.

For at være sikker på at kåre den bedste rejseblog var det i år en ekspertjury, der stod for kåringen. Juryens medlemmer var Christian Adamsen, ansvarshavende redaktør på Rejsemagasinet Vagabond, rejsefotograf Martin Fyhn Lykke Lladó fra Gaia Moments, Miriam Risager fra rejsebloggen AdventurousMiriam.com, Ole Egholm – stifter af De Berejstes Klub, samt Kenneth Karl Nielsen, der er content manager på Travelmarket, og har blogget om rejser i 18 år.

På andenpladsen i konkurrencen kom rejsebloggen ’A World of Backpacking’, hvor rejsebloggeren Tine Haslam Nielsen giver gode råd om backpacking og solorejser for kvinder.
Tredjepladsen blev delt mellem bloggen Afterglobe, som blandt andet skriver om amerikanske roadtrips – og Nordombord, som tager dig med på eventyr ude i verden.

Links til de fire bedste rejseblogs i konkurrencen:

Mette og Martin Rejser
A World of Backpacking
Afterglobe
Nordombord
Se alle finalisterne i konkurrencen her

Travelmarket kårer bedste rejseblogs

Ny dansk rejseblog om USA

Billigere at flyve langt fra Billund end fra Hamborg

x

Læs Også

Lufthansa klar med flyvende fadøl

Oktoberfesten i München nærmer sig – og i den forbindelse vil Lufthansa på udvalgte flyvninger serverer fadøl fra tønder ombord på business class på langrutefly.

D’Angleterre anbefaler Klunkehjemmet

Københavns nok fineste 5-stjernede hotel foreslår i sit nyhedsbrev muligheder for aktiviteter i og uden for Hotel d’Angleterre – blandt andet Klunkehjemmet, der sorterer under Nationalmuseet.

Danske rejsebranchefolk smagte schweizisk kogekunst

Den schweiziske ambassadør inviterede den danske rejsebranche til smagsprøver på schweizisk kogekunst og vin som en del af ambassadens initiativ Open Embassy.

Vagabond-direktør: Ingen skal lukrere på vores succes

Rejsemagasinet Vagabond, der afholder rejsemessen Kvalitetsrejser i Øksnehallen, opfordrer til boykot af pressefrokost med Småland-Öland.

Forlystelsesparker får hævet bamse-afgift

Danske forlystelsesparker skal hver måned lave præcis opgørelse af, hvor mange bamser der er udloddet, hvilken farve, hvilken slags og hvad den ville koste i fri handel. Nu hæves bamseafgiften fra 200 til 750 kroner.

Icelandair serverer særlig øl

Det islandske flyselskab er kommet med på moden med at tilbyde special fremstillet øl, der skulle smage bedre i de højere luftlag.