Danmarks bedste rejseblog

Seattle. Foto: Mette og Martin Rejser.

Det bliver mere almindeligt at søge efter inspiration og råd på rejseblogs, og de seneste år er der kommet mange gode rejseblogs på dansk. Men hvilken er den bedste af dem alle? Det har Travelmarket undersøgt sammen med en ekspertjury.

Vinderen blev rejsebloggen ’Mette og Martin Rejser’, hvor parret Mette og Martin deler ud af deres rejseoplevelser, og giver gode rejsetips. De blev kåret som vindere, da juryen mener, at der er tale om en professionel rejseblog, hvor både artikler og billeder er af høj kvalitet. Her er to personer, der både kan skrive og fotografere.

Bag bloggen står Mette Christina König, der til dagligt arbejder med PR i forlagsbranchen og Martin Reinhard, der er selvstændig filminstruktør, fotograf og klipper.

For at være sikker på at kåre den bedste rejseblog var det i år en ekspertjury, der stod for kåringen. Juryens medlemmer var Christian Adamsen, ansvarshavende redaktør på Rejsemagasinet Vagabond, rejsefotograf Martin Fyhn Lykke Lladó fra Gaia Moments, Miriam Risager fra rejsebloggen AdventurousMiriam.com, Ole Egholm – stifter af De Berejstes Klub, samt Kenneth Karl Nielsen, der er content manager på Travelmarket, og har blogget om rejser i 18 år.

På andenpladsen i konkurrencen kom rejsebloggen ’A World of Backpacking’, hvor rejsebloggeren Tine Haslam Nielsen giver gode råd om backpacking og solorejser for kvinder.
Tredjepladsen blev delt mellem bloggen Afterglobe, som blandt andet skriver om amerikanske roadtrips – og Nordombord, som tager dig med på eventyr ude i verden.

Links til de fire bedste rejseblogs i konkurrencen:

Mette og Martin Rejser
A World of Backpacking
Afterglobe
Nordombord
Se alle finalisterne i konkurrencen her

Travelmarket kårer bedste rejseblogs

Ny dansk rejseblog om USA

Billigere at flyve langt fra Billund end fra Hamborg

x

Læs Også

Færre nyhedsbreve til læserne

Efter en forsøgsperiode vil der fra i dag atter være ét dagligt nyhedsbrev fra STANDBY.dk. Et stigende antal læsere foretrækker nyhederne via sociale medier.

IATA advarer atter rejsebureauer mod fup-mails

IATA konstaterer et stigende antal tilfælde af forsøg på internet-svindel, og organisationen benytter endnu engang lejligheden til at advare rejsebureauerne.

Det kan Blokhus gøre bedre

Her i weekenden åbner Danmark porten til sommeren, både hvad tiden og naturen angår, men ikke altid for den del, vi selv kan gøre noget for.

Familie boede tre måneder i Bangkoks lufthavn

En familie på to voksne og fire små børn måtte tilbringe tre måneder i en lufthavn i Bangkok på grund af bureaukrati og fordi de ikke turde rejse hjem til Zimbabwe.

Rejsebrancheklub vil øge synlighed

IATA Comet, en netværksklub i den danske rejsebranche, vil gerne tiltrække flere medlemmer. Kommende medlemsmøde stiller fokus på: hvordan tiltrækker Københavns Lufthavn nye flyruter?

Et år med konsolideringer

Vi er på vej ud af 2017, som har været et år præget af konsolideringer. Men det kommende år byder på en række nye og spændende tiltag, som lover godt for fremtiden for vores medier.