Danmarks bedste rejseblog

Seattle. Foto: Mette og Martin Rejser.

Det bliver mere almindeligt at søge efter inspiration og råd på rejseblogs, og de seneste år er der kommet mange gode rejseblogs på dansk. Men hvilken er den bedste af dem alle? Det har Travelmarket undersøgt sammen med en ekspertjury.

Vinderen blev rejsebloggen ’Mette og Martin Rejser’, hvor parret Mette og Martin deler ud af deres rejseoplevelser, og giver gode rejsetips. De blev kåret som vindere, da juryen mener, at der er tale om en professionel rejseblog, hvor både artikler og billeder er af høj kvalitet. Her er to personer, der både kan skrive og fotografere.

Bag bloggen står Mette Christina König, der til dagligt arbejder med PR i forlagsbranchen og Martin Reinhard, der er selvstændig filminstruktør, fotograf og klipper.

For at være sikker på at kåre den bedste rejseblog var det i år en ekspertjury, der stod for kåringen. Juryens medlemmer var Christian Adamsen, ansvarshavende redaktør på Rejsemagasinet Vagabond, rejsefotograf Martin Fyhn Lykke Lladó fra Gaia Moments, Miriam Risager fra rejsebloggen AdventurousMiriam.com, Ole Egholm – stifter af De Berejstes Klub, samt Kenneth Karl Nielsen, der er content manager på Travelmarket, og har blogget om rejser i 18 år.

På andenpladsen i konkurrencen kom rejsebloggen ’A World of Backpacking’, hvor rejsebloggeren Tine Haslam Nielsen giver gode råd om backpacking og solorejser for kvinder.
Tredjepladsen blev delt mellem bloggen Afterglobe, som blandt andet skriver om amerikanske roadtrips – og Nordombord, som tager dig med på eventyr ude i verden.

Links til de fire bedste rejseblogs i konkurrencen:

Mette og Martin Rejser
A World of Backpacking
Afterglobe
Nordombord
Se alle finalisterne i konkurrencen her

Travelmarket kårer bedste rejseblogs

Ny dansk rejseblog om USA

Billigere at flyve langt fra Billund end fra Hamborg