Administrerende direktør for Thomas Cook Airlines Scandinavia, Per Knudsen, til venstre, tog imod prisen fra Tripadvisor, der blev overrakt af Kevin Maloney, TripAdvisor Vice President Business Development, Flights, ved en sammenkomst onsdag på flyselskabets hovedkontor i Københavns Lufthavn. Foto: Thomas Cook Airlines.

Dansk flyselskab fejrede award med 2.500 kager

TripAdvisor har uddelt 91 priser til verdens bedste flyselskaber – et af dem var Thomas Cook Airlines med hovedsæde i Københavns Lufthavn. Selskabet gav kager til passagererne.

TripAdvisor overrakte onsdag sin ”2019 TripAdvisor Travellers’ Choice Award for Leisure Airline – Europe” til Thomas Cook Airlines Scandinavia, TCAS.

Klik for stort format. Der var flere kæmpe kager til de mange medarbejdere fra Thomas Cook Airlines Scandinavia. Men flyselskabet havde ikke glemt sine passagerer – ombord på selskabets 12 fly blev der serveret omkring 2.500 mindre kager. Foto: Thomas Cook Airlines.

Det skete ved en festlig sammenkomst på flyselskabets hovedkontor i Københavns Lufthavn Syd, hvor der blev serveret kæmpe lagkager til de mange af selskabets medarbejdere der var deltog. TCAS har i alt 1.100 fuldtidsstillinger.

Men passagererne blev ikke glemt. Ombord på TCAS’ fly blev der gennem dagen serveret omkring 2.500 mindre kager så de også kunne dele glæden over prisen til Thomas Cook Airlines.

TripAdvisor, der betegner sig som verdens største hjemmeside for rejser, uddeler årligt en række priser til verdens bedste flyselskaber – herunder en pris til Europas førende charterflyselskab. Vinderen er baseret på både kvalitet og kvantitet af kundernes anmeldelser på TripAdvisor over en periode på 12 måneder.

I alt har 57 flyselskaber verden over modtaget 91 awards i forbindelse med uddelingen af 2019-priserne, oplyser TripAdvisor på sin hjemmeside.

Klik for stort format. Ledergruppen fra Thomas Cook Airlines Scandinavia ved overrækkelsen af TripAdvisor-prisen. Fra venstre Lars Bording, Director Group Airshoppen, Kevin Maloney, TripAdvisor Vice President Business Development, Flights, en repræsentant fra TripAdvisor, flyvechef Kent Hansen, operationsdirektør Bent Erlandsen, direktør Per Knudsen, kommerciel direktør John Alexandersen, HR-direktør Morten Agerskov, kommunikationschef Lisbeth Nedergaard og økonomidirektør Carsten Schiøler. Foto: Thomas Cook Airlines.

95 procent af gæster er fra Thomas Cook
Thomas Cook Airlines har årligt cirka 2,6 millioner rejsende.

Omkring 95 procent kommer fra familiemedlemmer i Thomas Cook Group-familien: 20 procent fra Spies i Danmark, 45 procent fra Ving i Sverige og 25 procent fra Ving i Norge, mens de resterende kommer fra finske Tjäereborg.

Herudover flyver TCAS blandt andet charterserier for Apollo Rejser, Club La Santa og TUI.

”Dette er en stor anerkendelse af os i Thomas Cook Airlines Scandinavia. Vi er en unik leisure airline med de bedste medarbejdere såvel i luften som på jorden. I medarbejdere er vidnesbyrdet om, at vi gør det godt,” sagde TCAS’ administrerende direktør, Per Knudsen, i sin takketale efter at have fået overrakt prisen fra TripAdvisor.

”Vi er meget beærede og stolte af at have vundet TripAdvisors pris. Denne pris er vundet af vores medarbejdere – og jeg er oprigtigt stolt af at lede et team med så engagerede og kompetente mennesker,” sagde Per Knudsen.

TCAS’ største kunde i Danmark, Spies, var også stolt over at TripAdvisor-prisen til dets skandinaviske familiemedlem. Med til sammenkomsten var Spies’ administrerende direktør i Danmark, Jan Vendelbo, der i sin tale til medarbejderne hos TCAS blandt andet sagde:

”I har mange loyale gæster ombord og Thomas Cook Airlines scorer altid rigtig højt i vores undersøgelser af kundetilfredsheden. Vores gæster er meget tilfredse med TCAS’ høje serviceniveau,” sagde Jan Vendelbo og tilføjede:

”Uden jer (TCAS, red) ville vi (Spies, red) ikke være os – og uden os ville I ikke være jer.”

Thomas Cook Airlines Scandinavia opstod i 1994 som en sammenlægning af SAS’ charterflyselskab Scanair og Spies’ daværende Conair. I 2013 blev TCAS en del af engelskejede Thomas Cook Group.

Relaterede artikler:

Spies forudser nulvækst for dansk charter

Overvejer salg af Spies’ flyselskab

25 danske hoteller til tops hos Tripadvisor