71 Nyhavn i København er blandt de 25 højest placerede hoteller i Danmark på den årlige TravelersChoice-opgørelse fra TripAdvisor.

25 danske hoteller til tops hos Tripadvisor

25 kendte og mindre hoteller i otte kategorier er på den danske liste i 2019-udgaven af TripAdvisors Travelers’ Choice awards. I alt anerkendes 7.812 overnatningssteder i 94 lande.

TripAdvisor, der betegner sig som verdens største hjemmeside for rejser, har netop udgivet sin årlige Travelers’ Choice awards for Hotels, baseret på millioner af gæsteanmeldelser fra platformens brugere i 2018.

I den 17. udgave af priserne får TripAdvisor listet 7.812 overnatningssteder i 94 lande inden for otte kategorier: Luxury, Bargain, Small, Best Service, B&Bs and Inns, Romance, Family og All-Inclusive. Herudover er der også en pris til Top Hotels Overall.

Gæsteevalueringerne af de mange forskellige hoteller og andre overnatningssteder booket via TripAdvisor er baseret på kvalitet, service og værdi for pengene.

”Vi lykønsker vinderne i kategorierne; rejsende kan lade sig inspirere af vinderne – også når det gælder fremtidige overnatninger, uanset ens rejsebudget,” siger Desirée Fish, vicedirektør for global kommunikation hos TripAdvisor.

USA er landet med flest overnatningssteder på de forskellige lister – i alt 165, fulgt af Italien med 164 og Spanien med 163.

25 i top i Danmark
Ingen danske eller skandinaviske hoteller topper indenfor de otte Tripadvisor-kategorier: Luxury, Bargain, Small, Best Service, B&Bs and Inns, Romance, Family og All-Inclusive. Men Tripadvisor nævner de 25 danske overnatningssteder med de højeste placeringer, bedømt på gæsteanmeldelser i 2018.

Den danske liste toppes af Bandholm Hotel på Lolland, Hotel d’Angleterre og Nimb Hotel, begge i København, Hotel Faarup i Vendsyssel og Andersen Boutique Hotel i København.

Herefter kommer Villa Provence i Aarhus, Montra Hotel Sabro Kro, Hindsgavl Slot og Hotel Hesselet, begge på Fyn, samt 71 Nyhavn Hotel i København.

De følgende danske topplaceringer endte sidste år hos Hotel Koldingfjord, Hotel Randers, Hotel Kong Arthur i København, Hotel Amerika i Hobro og Absalon Hotel i København.

Fra nummer 16 til 20 i Danmark er det Stella Maris – Hotel de Luxe i Svendborg, Hotel Europa i Aabenraa, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Comwell Kellers Park & Spa ved Vejle og Scandic Regina i Herning.

De sidste fem på den danske liste er Gl. Skovridergaard, Best Western Premier Collection i Silkeborg, Ruths Hotel i Gl. Skagen, Copenhagen Marriott Hotel, Benniksgaard Hotel ved Sønderborg og Hotel Opus Horsens.

Hele listen med alle vinderne og de bedste placerede fra de mange lande findes på hjemmesiden: TripAdvisor.com/TravelersChoice-Hotels.

Relaterede artikler:

Støtter rejsebranchens søgemaskiner

Tripadvisor sætter navn på Danmarks bedste hoteller

Familie og venner er største inspiration til ferierejser