Dansk flyvereventyr i top

ATR-37767_BDVOR EGEN VERDEN: Martin Møller er langt om længe ved at blive kendt af den danske medieverden.  Forleden købte han fly for 12 mia. kr. Historien om, at han også selv flyver 300 timer om året, kom i ugens top.- Næsten 83.000 sidehenvisninger i sidste uge på vore websites.

I går købte SAS fly for 18 mia. kr. En voldsom udfordring for selskabet med masser af medieomtale. Forleden købte danske Martin Møller gennem sit selskab i Billund, Nordic Aviation Capital i Billund, fly for 12 mia. kr. uden at det fik andet og mere end et par linjer hist og her i den skrevne presse i Danmark, men en hel del mere i udlandet.

Her på standby. dk havde vi historien i top to dage i træk, og historien om Martin Møller fra den jyske hedeby, som selv fortsat er aktiv pilot, blev mest læste i sidste uge (25) her på siden.

I alt var der på standby. dk og takeoff. dk 82.259 sidevisninger.

Top ti listen ser således ud: 1. Han flyver selv som pilot, 2. Rejsebureau usikre på Norwegian langruter, 3. Chokpriser på Queen Mary, 4. Milliarder bringer Choice tilbage, 5. Dyrere for udenlandske flyselskaber i Danmark, 6. Så kom Alsie Express i luften, 7. Danske piloter tager passagerer som gidsler (kommentar), 8. Brudepar betaler ekstra for at sidde sammen på fly, 9. Emirates kåret som verdens bedste flyselskab, 10. Mand kvalte sin kone på krydstogt.