Dansk hoteldirektør til energi-show i Iran

Allan Agerholm.

Allan Agerholm.

HOTELLER: Allan Agerholm, den adm. direktør for Crowne Plaza i København til show for vedvarende energi i Iran.

Danmarks nok mest bæredygtige hotel, Crowne Plaza i Ørestad, er udvalgt blandt verdens mest miljømæssige og bæredygtige projekter til finalen i Energy Globe Award. Crowne Plaza er udvalgt blandt 1.700 andre miljøbevidste projekter fra 177 lande.

Energy Globe Award er et østrigsk initiativ, der siden 1999 har arbejdet for at øge verdensbefolkningens bevidsthed om nødvendigheden for en grøn omstilling. Hvert år hyldes enestående projekter fra hele verden, der er ”best practice” eksempler på miljømæssig bæredygtighed.

Crowne Plaza Copenhagen Towers er nomineret i kategorien ”jord” med begrundelsen, at hotellet har bevist at god forretning sagtens kan forenes med social ansvarlig profil og være bæredygtig. Sammenlagt bruger hotellet 65 pct. mindre energi end lignende hoteller.

Over 80 nationale vindere vil tage del i denne uges begivenhed i Teheran.

Crowne Plaza Copenhagen Towers idémand og koncerndirektør Allan L. Agerholm ser frem til at tage til Teheran og være med i Energy Globe Award.

”Vi er stolte over denne nominering som et af verdens mest bæredygtige hoteller,” siger Allan Agerholm, koncerndirektør i BC Hospitality Group, der bl.a. omfatter Bella Center og Crowne Plaza.