Der var pyntet fint op i receptionen ved åbningen mandag af det nye Comwell Copenhagen Portside. Den mere officielle festivitas må vente til mennesker atter må mødes i større forsamlinger. Foto: Comwell Hotels.

Dansk hotelkæde åbnede første hotel i København

Comwell Hotels åbnede mandag sit første hotel i København, Comwell Copenhagen Portside, der også er kædens største hotel. ”Åbningen med de første overnattende gæster gik fint,” siger direktøren.

”Vi har arbejdet med dette hotel i over fire år og vi har glædet os til at kunne åbne, ikke mindst for vores firmakunder, der har efterspurgt Comwell i København.”

Chren Vilander Thomsen er direktør for Comwell Copenhagen Portside, som han har ambitioner om at gøre til ”Københavns bedste hotel.” Foto: Comwell Hotels.

Det siger Chren Vilander Thomsen, direktør for Københavns nyeste hotel, Comwell Copenhagen Portside med 484 værelser og suiter, der åbnede i mandags i Københavns Nordhavn med sine første overnattende gæster, i alt 29.

”Den nuværende situation med restriktioner gør, at vi med et hotel i af denne størrelse, har mulighed for at fintune vores servicekoncept og arbejdergange, så vi står knivskarpe som Københavns bedste hotel, når restriktionerne igen lempes,” siger Chren Vilander Thomsen til STANDBY.DK og fortsætter:

“Vi har været heldige og gode til at finde noget af det bedste personale i København. Dem ville vi ikke nødvendigvis kunne holde på, hvis hotelåbningen blev udskudt. Så det var vigtigt, at vi kom i gang og styrke vores samarbejde mellem medarbejderne, for at give gæsterne lige det lidt ekstra og med et smil inde bag vores mundbind.”

Alle 29 gæster bestilte roomservice
”Alt taget i betragtning, er åbningen gået fint, vi havde i mandags 29 overnattende gæster, der alle bestilte roomservice. Den leverede vi til værelserne med lidt ekstra forkælelse. Ligeledes har vi haft adskillige af vores mødelokaler i brug,” siger hoteldirektøren og fortsætter:

”Nu er vi i gang og vi glæder til tingene igen bliver mere normale.”

Comwell Copenhagen Portside er i øvrigt ”dobbelt-brandet,” da det også fører navnet ”Dolce by Wyndham.” Comwell Hotels har nemlig en eksklusivaftale med amerikanske Wyndham, en af verdens største hotelkoncerner, om blandt andet internationalt salgssamarbejde.

Portside, der er Comwells 16. hotel i Danmark, har otte værelsestyper, fra standard small til én executive suite, hertil kommer blandt andet 17 mødelokaler, det største kan rumme 600 personer. Hotellet, der ligger 100 meter fra metrostationen Orientkaj, åbnes også midt i en coronatid, fordi Comwell er med i kontrakten om hotelværelser til det offentlige via Staten og Kommunernes Indkøbsservice.

Du får som læser adgang til denne historie, der normalt koster penge. Vi håber, at vores artikel kan vise, at vore medier indeholder andet og mere end de nyheder, som du kan læse på gratismedierne. Det er muligt at tegne et abonnement for under to kroner om dagen, så du kan blive klædt på til at følge udviklingen i rejse- og luftfartsbranchen.

 

Relaterede artikler: 

Disse 24 danske hoteller blev miljømærket sidste år

22 danske hoteller krakket under coronakrisen

Global hotelkoncern: Vi skal til Danmark