Dansk hotelkæde investerer i Sverige

comwell Varberg KusthotellHOTELLER: Danske Comwell har brugt 16 mio. kr. på forbedringer på sit Varberg Kusthotell i Sverige – bl.a. i håbet om at tiltrække flere danske gæster. Der er f.eks. kommet en særlig ny spa.

En af Comwells største investeringer i Varberg Kusthotell er et nyt ’thalasso-spa’, hvis fundament er behandlinger med opvarmet havvand fra Kattegat samt tang og alger.

Den nye spa og en styrket hotelprofil skal trække flere gæster til det tidligere Varberg Kurort. Hotellet har skiftet navn til Varberg Kusthotell for at understrege, at det 100 år gamle hotel er mere end et traditionelt spahotel og at det ligger ud til Kattegat.

Regionsdirektør hos Comwell, Michael Lauritsen, siger: ”20 pct. af vores gæster er danskere, og vi håber at kunne tiltrække flere danske gæster ved at styrke hotelprofilen. Danskerne er glade for den høje kvalitet, der beror på hotellets lange kur- og spatradition. Med ombygningen og anlægningen af Thalassospaet har vi inddraget kysten og havet som en del af hoteloplevelsen.”

Varberg ligger to timers kørsel ad den svenske kyst fra København – ligesom der er færgeforbindelse fra Grenå.

Hotellet tilbyder bl.a. også en opvarmet havvandspool med vitamin- og mineralrigt saltvand. Hertil kommer et såkaldt ’tangbad’, en 100-år gammel tradition på hotellet. Her sidder gæsterne i trækar med opvarmet havvand og bliver masseret med tang fra havet.

For de 16 mio. kr. har hotellets bistro også fået en renovering – det samme har lobbyen, receptionsområdet og konferenceafdelingen. Senere i år kommer der fornyelser på hotellets gæsteværelser.

Comwell ejer og driver 15 hotel-, spa- og konferencecentre i Danmark samt to i Sverige. Desuden samarbejder kæden med Bella Center om Comwell Conference Center Copenhagen.