Yogaundervisning. (Foto: Apollo Rejser | PR)

Dansk rejsearrangør vil uddanne yogalærere

Til næste år lancerer Apollo sammen med en indisk yogaskole en uddannelse, hvor man i løbet af en måned vil uddanne en række elever således, at de efterfølgende selv kan undervise i yoga.

Fremover vil endnu flere af de gæster, der rejser på ferie med Apollo Rejser have en yogamåtte med i bagagen. Det er i hvert fald håbet hos rejsearrangøren, der har højnet sit fokus på netop yoga på flere forskellige områder.

Det skyldes, at yoga har vist sig at være blandt de mest populære aktiviteter på charterarrangørens Apollo Sports-hoteller, og derfor vil man i fremtiden også arrangere flere rejser og retreats, hvor dyrkelsen af yoga skal være omdrejningspunktet.

Derudover skal et nyt samarbejde også medvirke til, at Apollos profil på området bliver højnet. Med start i januar næste lancerer rejsearrangøren sammen med Satwik School of Yoga fra Indien nemlig en yogauddannelse, oplyses det.

Vil blive undervist af tibetansk munk
Ifølge Apollo vil det dreje sig om en komplet uddannelse, hvor eleverne bliver certificerede inden for feltet, når de er færdige med den. Undervisningen vil foregå fra den 5. januar til og med den 2. februar 2024.

I alt vil yogauddannelsen vare i 200 undervisningstimer, der afvikles på Apollo Sports-hotellet La Pared på Fuerteventura under ledelse af yogaguruen Riyas Babu. Meningen er, at deltagerne skal sættes i stand til, at de efterfølgende selv kan undervise elever i yoga.

Imens uddannelsen står på, vil hotellet blive gæstet af en kok fra den indiske delstat Kerala, der skal lave mad, mens en tibetansk munk vil være til stede med henblik på at dele åndelig visdom, buddhistisk lære og mindfulness-øvelser med eleverne.

Forventer fire intense uger
Deltagerne på uddannelsen vil blandt andet få indblik i yogaformerne Hatha, Ashtanga og Yin, undervisningspraksis, filosofien bag yoga, viden om meditation samt mantralæring. Daniel Giray, der er sportschef hos Apollo, mener, at man har fået sammensat en god pakke.

”Det vil være fire intensive uger ledet af anerkendte yogaguruer i skønne omgivelser, og selvfølgelig er alt inkluderet – undervisning og undervisningsmateriale, rejsen til og fra Fuerteventura, opholdet på hotellet samt mad. Det er den ultimative pakke for alle, der ønsker at blive certificeret yogalærer under varmere himmelstrøg.”

Apollo er ejet af tyske DER Touristik, og tæller – udover træningsresortet på Fuerteventura – blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel. Rejsearrangøren har tidligere oplyst til Standby.dk, at man i år venter omkring 175.000 gæster på det danske marked. Heraf to tredjedele i sommersæsonen.


Relaterede artikler:

Efter 12 år: Dansk rejsearrangør tilbage til Egypten

Apollo øger fokus på sportsferier

Apollo har solgt hovedparten af sommerens rejser