Selv om Apollo har pensioneret en del hoteller og resorts i Dubai til den kommende vinter, tilbyder rejsebureauet stadig sine kunder ud af Københavns Lufthavn 27 valgmuligheder. Pressefoto fra Dubai.

Dansk rejsebureau ommøblerer betjening af Dubai

Apollo Rejser vil fortsat have cirka 600 ugentlige flyæder fra København til Dubai og andre emirater. Men den kommende vintersæson erstattes flere hoteller med mere kapacitet på andre.

”Vi forventer ligesom sidste år også i den kommende vintersæson omkring 15.000 danske gæster med Emirates fra Københavns Lufthavn til Dubai. Men hoteludbuddet skæres til på en ny måde den kommende vintersæson.”

Det siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo Rejser i Danmark, til STANDBY.dk

Dubai og de i alt syv medlemmer af De Forenede Arabiske Emirater, UAE, vil også den kommende vintersæson være den Apollo-destination, som flest af koncernens danske gæster flyver med rutefly til. I runde tal skal lidt over 50 procent af de danske gæster til Dubai, mens resten besøger det arealmæssigt største af emiraterne, Abu Dhabi, hvor hovedstaden også ligger, samt emiraterne Ajman, Fujairah og Ras Al Khaimah, RAK i daglige tale.

Mens De Forenede Arabiske Emirater, UAE, i alt har cirka 300.000 årlige gæster fra Skandinavien, heraf op mod 100.000 fra Danmark, er målet indenfor nogle år at komme op på 500.000, har turistmyndighederne i UAE tidligere oplyst til STANDBY.dk

Men Apollo skærer fra vintersæsonen ned på antallet af udbudte hoteller og resorts i UAE – og øger til gengæld på flere nye.

Nogle produkter rammer lige bag i
”Efterhånden som vi har øget på UAE og ligesom vores gæster lært produktet rigtig godt at kende, finder vi ud af, hvilke produkter, der rammer lige bag i, og hvilke gæsterne ikke er så vilde med. Så nogle UAE-destinationer har vi til vinter udvidet og forbedret produkterne til, andre har vi skåret ned på,” siger Glenn Bisgaard.

Apollos kunde- og kommunikationschef i Danmark tilføjer, at fravalget af en række hoteller og resorts i UAE ikke har noget med det nye skandinaviske rejsebureau Emirates Holidays at gøre – at Apollo ikke ønsker, at dets gæster skal være på samme hoteller som Emirates Holidays benytter.

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal fra årets vintersæson gøre Dubai og Emiraterne endnu mere attraktive for de danske Apollo-rejsende.

De Forenede Arabiske Emirater er blandt andet kendt for fejlfri hoteller. Derfor trimmer Apollo nu sit produkt til UAE således, at kun det bedste fra ørkenstaterne bliver tilbudt de danske rejsende denne vinter. En del af de mere gængse resorts pilles af vinterrejseprogrammet til fordel for mere kapacitet på de resorts, som tilbyder den bedste pakke, skriver Apollo i en pressemeddelelse.

Samtidigt lancerer Apollo et helt nyt Apollo Mondo Family hotel i det fire-plus stjernede Doubletree by Hilton Marjan Island i emiratet Ras Al Khaimah, RAK.

Færre valgmuligheder i Dubai og de øvrige emirater, er udelukkende en god ting. Apollo lover nemlig, at de resorts, der vil blive udbudt i rejsevinterhalvåret, er et særligt udvalg.

”De Forenede Arabiske Emirater er en af ganske få destinationer, som hele tiden udvikler sig. Det er samtidigt en destination, der har været i konstant vækst blandt vores rejsende siden lanceringen,” siger Glenn Bisgaard i pressemeddelelsen.

27 hoteller på menuen
Selv om Apollo slanker udbuddet af hoteller og resorts i UAE den kommende vinter, udbyder rejsebureauet 27 hoteller – alene i Dubai. Herudover kommer emiraterne Ajman, Ras Al Khaimah og Abu Dhabi som mindre destinationer, men med samlet 17 resorts i vintersæsonen.

Apollos pakker til Dubai og UAE giver mulighed for ophold på mellem tre og 14 dages rejselængde.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic. Gruppen har siden 2015 været en del af tyske REWE-koncern.

Relaterede artikler:

Dansk PR-bureau og Dubai Tourism går hver til sit

Ny flyrute øger tilgængelighed til Ras Al Khaimah

Emirater havde rejsebranchen til roadshow