Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers har igen modtaget Best Western-kædens Quality & Service Award. PR-foto.

Danske BW-hoteller scorer højt ved kvalitetskontrol

To af de 14 danske Best Western-hoteller får kædens Quality Awards. Prisen gives til hoteller med størst gæstetilfredshed kombineret med høj score i BWH Hotel Groups interne kvalitetskontrol.

For særdeles god service og kvalitet, har Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers og Best Western Hotel Herman Bang i Frederikshavn, modtaget kædens Quality & Service Award.

I en pressemeddelelse oplyser Best Western, at prisen tildeles på baggrund af Best Westerns årlige interne kvalitetskontrol, samt gæsternes tilbagemeldinger. Awarden tildeles kun ganske få hoteller, da der er store krav i forbindelse med at opnå den, hedder det.

Hotel Kronjylland har modtaget kædens Quality & Service Award hvert år siden hotellet i 2014 blev et Best Western Plus Hotel. Hotellet var to år tidligere kommet med i Best Western, der foreløbig har 14 hoteller i Danmark. Sidste efterår blev Hotel Astoria ved Hovedbanegården i København det 14. medlem af Best Western Hotel Group på det danske marked.

“Det er altid en stor glæde at uddele en pris til hotellet efter endt QA-kontrol, og Best Western Plus Hotel Kronjylland har modtaget en Quality & Service Award næsten alle år, de har været medlem i Best Western,” siger Jeanette Mior-Lyster, international kvalitetssikringschef hos BWH Hotel Group Scandinavia.

Hårdt arbejde at blive på toppen
Det er hårdt arbejde at blive på toppen, derfor belønnes Hotel Kronjylland også med en pris, der er fordelt på en score efter en endt QA-kontrol samt gæsternes bedømmelse. Hotel Kronjylland har et unikt og flot hotelprodukt samt rengøring og vedligehold i absolut top, siger Jeanette Mior-Lyster.

I Skandinavien har lige nu 20 ud af de 160 Best Western-hoteller Quality & Service Award’en.

Hele BWH Hotel Group består af tre primære hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. I alt har Best Western-gruppen 17 hotelvaremærker fra budget til premium, oplyses det.

Tilsammen har de over 4.700 hoteller i BWH Hotel Group mere end 100 lande verden over. I Skandinavien er de 160 Best Western-hoteller på over 100 destinationer.

Relaterede artikler:

Stor hotelkæde får nyt varemærke i Skandinavien

Stor international kæde vil have 15 danske hoteller

Disse 21 danske hoteller fik sidste år Green Key

Vi er ikke bekymret for at investere i kvalitetsturisme

Tour de France justerer fra 33 til 32 danske hoteller