Paul Swaine, Business Development Manager hos Golden Chain, underskriver aftalen i selskab med repræsentanter fra de andre medlemskæder. (Foto: Small Danish Hotels/PR)

Danske hoteller bliver mere synlige i Australien

Op imod 80 danske kroer og hoteller får et nyt marked i Australien, da Small Danish Hotels har fået en australsk kæde med i det internationale samarbejde.

Global Alliance of Private Hotels er navnet på en kæde af hoteller, der hidtil har repræsenteret knapt 700 privatejede hoteller i Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Østrig og Danmark samt i en stribe ikke-europæiske lande som Peru, Argentina, Tanzania og Egypten.

I det internationale samarbejde indgår Small Danish Hotels, der består af 78 danske kroner, hoteller og slotte, og de får nu mulighed for at udvide markedet, da samarbejdet netop er udvidet med Golden Chain, der består af 240 hoteller i Australien, Asien og Stillehavsområdet.

Dermed bliver de danske hoteller mere synlige på det australske marked.

”Med tilføjelsen af Golden Chain får vi i endnu større grad mulighed for at brande medlemmerne i Small Danish Hotels i Australien og Sydøstasien. Det stærke royale bånd mellem Danmark og Australien har uden tvivl smittet positivt af på antallet af australske gæster i Danmark de senere år, og vi håber, at dette nye samarbejde vil skubbe endnu mere på denne udvikling, vel vidende at det ikke er store tal for disse markeder endnu,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

100.000 australske overnatninger i Danmark
Ifølge Danmarks Statistik har der været en stigning på 176 procent i antallet af overnattende australiere i Danmark i perioden fra 2007 til 2017. Således var der i 2017 flere end 100.000 australske overnatninger i Danmark.

Da formålet med Global Alliance of Private Hotels er, at hotellerne blandt andet skal lede gæster videre til hinanden på tværs af markeder, så er der hos Small Danish Hotels et begrundet håb om, at det vil kaste flere australske overnatninger af sig hos medlemmerne af Small Danish Hotels.

Golden Chain råder med sine 240 privatejede hoteller over flere end 3.600 værelser, og den australske hotelkæde kommer til at udgøre omkring 25 procent af værelseskapaciteten i den internationale alliance, der udover Small Danish Hotels også omfatter Ringhotels, Naturidylls Hotels, Petit Hotel, Charme & Caratére Hotels og Best Loved Hotels.

     

Relaterede artikler:

Small Danish Hotels med i ny hotelorganisation