Arkivfoto fra Danske Konferencecentre.

Danske Konferencecentre inviterer færre til Netværksdag

Normalt indbyder Danske Konferencecentre 450 til 650 deltagere på Netværksdagen. Men for at sikre et højt fagligt niveau er deltagerantallet i år skåret ned til 250.

Udover de 250 særligt indbudte mødeplanlæggere til Netværksdagen hos Danske Konferencecentre får arrangementet den 3. september også deltagelse af 100 repræsentanter fra nogle af Danmarks bedste mødesteder, hedder der i indbydelsen.

Netværksdagen holdes i år 3. september i Det Danske Filmstudies lokaliteter ved Lyngby nord for København.

Mens tidligere års netværksdage har haft deltagelse af op til 650 indbudte deltagere, er tallet i år reduceret til blot 250. Det er stadig gratis at deltage. Interesserede deltagere kommer på en venteliste, og alle tilmeldte får svar indenfor en uge.

Om årsagen til det reducerede antal deltagere skriver Danske Konferencecentre i indbydelsen, at dette skyldes ”et begrænset antal pladser, og fordi vi vil sikre et højt fagligt niveau på dagen. Netværksdagen har udviklet sig til en betydningsfuld årlig begivenhed for udvalgte professionelle mødebookere og –planlæggere og vores partnere. Det vil vi værne om ved at sikre, at alle deltagere både har noget at bidrage med og en oprigtig lyst til at deltage.”

Mads og Mødeplanlæggerne
Danske Konferencecentres Netværksdag 2019 byder på blandt andet møder, konferencer og events, filmoptagelser, familiefrokost samt en særudgave af radioprogrammet Mads og Monopolet, denne dag med overskriften ”Mads & Mødeplanlæggerne” med værten Mads Steffensen.

Stigende krav
Både mødeplanlæggere og møde- og konferencesteder oplever stigende krav til de møder og konferencer, de i fællesskab har ansvaret for at arrangere, står der blandt andet i indbydelsen, hvor det tilføjes:

”Derfor oplever vi en fortsat stigende interesse for vores Netværksdag. Her er mødebookerne ikke konkurrenter og konferencestederne er ikke sælgere. Der er et oprigtigt ønske om at blive klogere og bedre i fællesskab, og derfor har dagen udviklet sig til den ene event, som man som mødeplanlægger absolut ikke vil gå glip af.”

Relaterede artikler:

Her er favoritterne hos de danske mødeplanlæggere

Satte navn på Danmarks bedste konferencecenter

De vandt årets danske Møde & Event Awards