Bestyrelsesformand i Danske Konferencecentre, til daglig direktør for Hotel Vejlefjord, Flemming Jakobsen, til venstre, med direktør Jakob Buus fra Bautahøj og direktør Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre. Pressefoto.

Satte navn på Danmarks bedste konferencecenter

Foran fem andre kandidater blandt de over 100 medlemmer af Danske Konferencecentre løb nordsjællandske Bautahøj i år med titlen som Årets Konferencecenter 2019.

Bautahøj Kursuscenter og Hotel ved Frederikssund landede prisen som Årets Konferencecenter 2019 foran Best Western Plus Hotel Svendborg, Hotel Vejlefjord, Pharmakon Konferencecenter i Hillerød, Rungstedgaard og Severin Kursuscenter ved Middelfart.

Klik for stort format. Bautahøj Kursuscenter og Hotel set lidt fra oven. Foto via VisitFrederikssund.dk – Frederikssund Turistbureau.

Der plejer at være fem nominerede til titlen; at der var seks i år skyldes at to konferencesteder havde fået nøjagtigt samme NPS-score.

NPS – Net Promotor Score – er en international målestok for kundetilfredshed og -loyalitet. Og NPS er en del af grundlaget for nomineringerne til Årets Konferencecenter, oplyser Danske Konferencecentre.

Foreningen har lige over 100 medlemmer – men ikke alle kan blive nomineret; kravet er blandt andet også mindst 200 besvarelser for at kvalificeringen er valid, sagde direktør i Danske Konferencecentre, Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, for nylig til STANDBY.dk og tilføjede:

”En række parametre er med til at finde kandidaterne til Årets Kongrescenter. Det er tilbagemeldingerne fra mødedeltagerne, fra de kunder der har booket kongrescentret gennem os samt besvarelser fra mødeplanlæggerne.”

Kåringen af vinderen kom ved sammenslutningens generalforsamling i tirsdags. Sidste års vandt fynske Hindsgavl Slot tæt ved Middelfart.

Tak til 22 Ja-hatte
I sin takketale sagde direktør Jakob B. M. Andersen fra Bautahøj Kursuscenter og Hotel, hotellet har 84 værelser:

”Vi er pavestolte over kåringen til “Årets Konferencecenter 2019”. En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster.

Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse,” sagde Jakob Buus.

Kåringen af Årets Konferencecenter bygger udelukkende på tusindvis af evalueringer, som gæsterne på de over end 100 konferencecentre i Danske Konferencecentre hvert år afleverer. Udover konkrete bedømmelser af alt fra forplejning til faciliteter kan gæsterne også tilføje personlige kommentarer til evalueringerne.

Direktør i Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid siger om årets vinder, Bautahøj:

“Vi er en sammenslutning for de bedste konferencesteder i Danmark uden for de store kæder, og i sådan en sammenslutning, skal en perle som Bautahøj naturligvis være med. Det er et kursus- og konferencecenter, der har udviklet sig markant de senere år.”

Mere end en bookingportal
Danske Konferencecentre beskriver sig selv som mere end en bookingportal og sparringspartner for mødeplanlæggere. Sammenslutningen holder netværksmøder og andre arrangementer, hvor konferencesteder og kunder udveksler erfaringer og idéer.

Danske Konferencecentres guld- og sølvpartnere er desuden medlemmer af mødeindustriens verdensomspændende organisation, IACC (The Internati-onal Association of Conference Centres).

Relaterede artikler:

Kamp om pris som Årets Konferencecenter

De vandt årets danske Møde & Event Awards

Danske Konferencecentre får stor USA-partner