Dansker vinder guld for BCD Travel

Christian Dahl.

BCD Travels globale initiativ om at sætte ansatte først i skabelsen og implementeringen af et rekrutterings- og fastholdelsesprogram har vundet international anerkendelse fra Stevie® Awards 2017.

Prisen ‘Human Resources Executive of the Year’ gik til danskeren Christian Dahl, senior vice president for Strategic Talent Management & Global Human Resources hos BCD Travel.

“Jeg betragter denne Stevie Award som en anerkendelse af hele vores globale talent-management team, der har haft succes med at gøre BCD Travel til et fantastisk sted at arbejde,” siger Christian Dahl.

‘The Stevie Awards for Great Employers’ anerkender verdens bedste arbejdsgivere og HR-professionelle, teams, deres præstationer og HR-relaterede produkter, samt leverandører, der hjælper med til at skabe og drive gode arbejdspladser.

“Anerkendelsen af Christian Dahl er ikke blot en stor personlig og professionel bedrift, men reflekterer også den udvikling, BCD Travel har skabt i forbindelse med talent-management-programmet under hans ledelse,” siger BCD Travel President og CEO, John Snyder. “Opbygningen af et omdømme som en god virksomhed at arbejde for hjælper os til at tiltrække og fastholde de bedste talenter. Og den fremragende service, vores medarbejdere yder, sikrer os anerkendelse fra den absolut vigtigste gruppe: Vores kunder.”