Danskere på rejse nyder lokal mad

Det viser en ny undersøgelse fra Hotels.com, hvor det også fremgår, at 97% af danskerne prøver den lokale mad, når de er på ferie i udlandet. 

 

Madkulturen er vigtig for 70% af danskerne, allerede når de skal vælge rejsemål. 13% mener oven i købet, at det lokale køkken er helt afgørende for valg af rejsedestination, mens landets madkultur for 57% vedkommende er med i overvejelserne, men ikke har topprioritet.

 

27% har valgt et land til fordel for andre på grund af landets madkultur. Frankrig og Italien er de lande, der oftest bliver valgt på grund af deres berømte madkultur.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.