Danskerne sparer ikke på minibaren

Hver femte dansker bruger på en uges ferie mere end 50 Euro på minibaren. Det gør danskerne til de europæere, som bruger flest penge på minibarens fristelser. Og danskerne er også Europas mest ærlige hotelgæster. Det viser en ny undersøgelse om europæernes brug af hotellernes minibarer, som Hotels.com har gennemført.

 

Næsten hver anden dansker (46%) anslår, at de på en uge bruger mere end 20 Euro, hvilket svarer til 150 kr., på hotellets minibar. Hver femte (19%) har endda et ugentligt forbrug på over 50 Euro, svarende til mere end 370 kr. Vores nabolande er ikke meget for at punge ud for hotellets forfriskninger, idet 60% af tyskerne,  59% nordmænd og 52% svenskere bruger under 10 Euro (75 kr.) om ugen.

 

Selv om danskerne bruger mange penge på snacks og drikkevarer fra minibarer, forsøger de ikke at snyde, når regningen skal betales. Kun 6% af de danske rejsende har prøvet at indtage varer fra en hotel-minibar, for derefter at erstatte dem med varer købt udenfor hotellet. Tyskere og nordmænd er knap så ærlige. 16% tyskere og nordmænd har forsøgt at udskifte hotel-minibarens indhold med lignende varer fra det lokale supermarked.

Skrevet af Flemming Juul