DBTA-pris til fødselar

Lars Thykier, til venstre, med general manager for Danish Business Travel Association, Anne Mette Berg, og bestyrelsesmedlem, Jens Liltorp. Lars Thykier fyldte samme dag 59 år, og salen sang fødselsdagssang for ham. Foto: Michael Stub.

Som noget nyt i år ved Danish Travel Awards var alle travel managers fra deres to danske foreninger, COTRA og DBTA, inviteret. Og ligesom sidste år uddelte Danish Business Travel Association i år sin Anerkendelsespris under DTA.

Det var naturligvis ikke fordi Danmarks Rejsebureau Forenings adm. direktør, Lars Thykier, samme dag rundede de 59 år, at han og DRF under Danish Travel Awards fik overrakt Danish Business Travel Associations årlige Anerkendelsespris.

DBTA uddeler hvert år sin anerkendelsespris til en person, virksomhed eller gruppe, som i det forgangne år har gjort en særlig forskel for forretningsrejseområdet.

Det kan være i form af særlige projekter, en politisk indsats, et løft af branchens kompetencer, udvikling af nye værktøjer eller anden pioneraktivitet, som fremmer travel management begrebet i Danmark.

”Det var anden gang, vi uddelte DBTA’s Anerkendelsespris ved Danish Travel Awards. Vi er glade for, at Stand By har givet os denne mulighed, for forretningsrejser er en meget stor del af den samlede rejseomsætning i Danmark. Og et af formålene med en netværksforening som DBTA er jo netop at skabe synlighed på området,” hedder det fra DBTA, Danmarks største netværksforening for travel managers og indkøbere af forretningsrejser/møder.

I begrundelsen for, at DBTA i år havde valgt Lars Thykier og DRF som prismodtager, hed det bl.a.:

”Som netværksforening har DBTA tre nøgleord: vidensdeling, netværk og kompetence. DRF har forstået, at vi bliver stærkere sammen, og derfor samarbejder vi nu på en række områder. DBTA og DRF er bl.a. i gang med dette projekt: At vi i fællesskab kan gøre Danmark til europamestre i at håndtere data på de rejsende, så vi er klar, når EU’s persondatalov træder i kraft i maj 2018,” lød det fra DBTA.

Se flere billeder fra Danish Travel Awards 2017 på Facebook

x

Læs Også

Danish Travel Awards er blevet flyvende

AIRLINE: Sun-Air vandt prisen som bedste europæiske flyselskab ved Danish Travel Awards 2017. Det kan man i øjeblikket se på selskabets fly.

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.