DBTA satte pris på partnere

dbta, marts 2014 Jens Liltorp, Klaus Johansen, Louise Noer og Anne Mette Berg

DBTAs formand, Jens Liltorp, til venstre Amex-direktør Klaus Johansen, Louise Noer fra Novozymes og Anne Mette Berg, general manager for DBTA.

Ved Danish Business Travel Associations generalforsamling i går uddelte foreningen sine to årlige priser, Anerkendelsesprisen samt Avis-prisen. DBTA jagter flere travel managers som nye medlemmer.

Der var over 80 tilmeldte, da den store forening for travel managers og deres leverandører havde medlemsmøde torsdag på Hilton Copenhagen Airport fulgt af foreningens generalforsamling.

Hovedemnet på medlemsmødet International Air Transport Associations arbejde med New Distribution Capability, standby.dk skriver om dette på mandag.

Efter generalforsamlingen uddelte DBTA atter sine to priser, Anerkendelsesprisen og Avis-prisen.

”DBTA ønsker med Anerkendelsesprisen at hylde en person, virksomhed eller gruppe, som i det forgangne år har gjort en særlig forskel for forretningsrejseområdet,” hedder det bl.a. om prisen, der stiftet i 2009.

Foreningens medlemmer kan indstille kandidater til prisen, hvorefter bestyrelsen stemmer.

Prisen gik i går til Louise Noer, Global Category Manager hos Novozymes, fordi hendes afdeling har udviklet en særlig app til rejsebrug. Normalt kommer disse apps fra leverandører, derfor ville DBTA hædre, at et medlem havde udviklet sin egen. Anerkendelses-prisen ledsages af en design-skål.

Ved DBTAs 15 års jubilæum forærede Avis Biludlejning foreningen et vandrebillede som hvert år skal udlånes ”til et medlem som har gjort en særlig indsats.”

Avis-prisen gik i år til American Express Business Travels direktør i Danmark, Klaus Johansen, for ”at deltage meget aktivt DBTAs virke, herunder i DBTAs arbejdsgrupper,” hed det bl.a. i motiveringen, og det blev understreget, at prisen ikke gik til Amex-direktøren selv om det store erhvervsrejsebureau er en af DBTAs guldsponsorer.

Hæderen med Anerkendelses-prisen ledsages af et års lån af et maleri, skænket til DBTA af Avis Biludlejning, af kunstneren Carl-Henning Pedersen.

På generalforsamlingen efterlyste formand, Jens Liltorp, nye medlemmer, ikke mindst blandt travel managers. Foreningen har i dag 110 medlemmer, hvoraf 40 er travel managers, resten er fra leverandørerne som f.eks. flyselskaber, hoteller, biludlejning osv.

DBTA har siden årsskiftet fået fem nye medlemmer, to travel managers fra hhv. fra advokatfirmaet Bech-Bruun i København samt Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, samt tre leverandører, Korean Air, Maritim Hotels og Marriott Hotels International.