Hindsgavl Slot - med Lillebælt i baggrunden – er en af kandidaterne til Årets Konferencecenter 2020. Arkivfoto: VisitDenmark.

De er kandidater til Årets Konferencecenter

Tre af de seks kandidater til 2020-prisen som Danmarks bedste konferencecenter er fra Fyn, to er fra Sjælland og én fra Jylland. Prisen fra Danske Konferencecentre baseres på gæstevurderinger.

Best Western Plus Hotel Svendborg, Hindsgavl Slot ved Middelfart, Severin Kursuscenter i Middelfart, Hotel Koldingfjord, Pharmakon Konferencecenter i Hillerød og Rungstedgaard nord for København.

Det er de seks konferencecentre i opløbet om titlen som Årets Konferencecenter 2020. Prisen uddeles af sammenslutningen Danske Konferencecentre, et branchefællesskab for over 100 danske mødesteder, og bygger ifølge foreningen udelukkende på gæsternes vurderinger af de enkelte konferencecentre.

Vinderen kåres 17. april på Danske Konferencecentres generalforsamling på Hindsgavl Slot, en af kandidaterne. Sidste år vandt nordsjællandske Bautahøj prisen.

”Vi har en meget bred og stærk partnerkreds, der kan se værdien i at samarbejde med os – og hinanden – om at gøre møder og konferencer endnu bedre,” siger direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid, i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Trods de også er konkurrenter, vælger de at samarbejde om at skabe endnu bedre oplevelser og mere værdi for kunderne. Evalueringerne er med til at fokusere indsatsen ude på de enkelte konferencesteder og for os som sammenslutning, når vi skal planlægge kurser, netværksmøder og andre initiativer for partnerne.”

Danske Konferencecentre er bookingportal og sparringspartner for mødeplanlæggere i virksomhederne. Samtidig samarbejder sammenslutningen med partnerne om uddannelse og udvikling af medarbejderne og om at bringe konferencesteder og kunder sammen, så de kan inspirere og lære af hinanden.

Størstedelen af medlemmerne i Danske Konferencecentre er også med i IACC (The International Association of Conference Centres), en verdensomspændende organisation af møde- og konferencecentre.

Glæde på Koldingfjord
Forleden kom kandidatlisten også til Danish Meeting & Event Award 2020, der uddeles i otte kategorier – årets awardshow er premieren på sammensmækning af separate prisuddelinger fra Kursuslex og MPI Scandinavia.

Vinderne offentliggøres 25. marts på Kursuslex’ Nordic Meetings & Events Expo, som finder sted 25. og 26. marts i Forum Copenhagen. Læs mere i artiklen herunder.

Koldingfjord glæder sig i en pressemeddelelse over, at hotellet og konferencecentret som eneste er kandidat på begge lister.

Hotellet ved Kolding Fjord er nemlig nomineret til prisen som “Årets Konferencecenter 2020” af Danske Konferencecentre. Ligeledes er Koldingfjord nomineret til prisen “Bedste Mødedesign” på Danish Meeting & Event Award 2020.

”Jeg kunne ikke være mere stolt. Alle på Hotel Koldingfjord knokler for at levere vedkommende, personlig service til gæsterne. Det er et fantastisk skulderklap at blive indstillet til de to fornemme priser – endda det samme år,” siger administrerende direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen.

Relaterede artikler:

De er kandidater til Danish Meeting & Event Awards

Hotel- og kursuscenter kan blive dobbelt så stort

Marriott vil have større bid af MICE-markedet