Debatdag om dansk indenrigsflyvning

Brancheforeningen Dansk Luftfart og Transportøkonomisk Forening har 14. januar konference i København om den regionale tilgængelighed og luftfartens rolle for vækst og velstand.

Konferencen holdes hos Deloitte Business Consulting på Weidekampsgade 6 i København S.

Programmet indledes med emnet: regional tilgængelighed ved formand Lars W. Andersen, Brancheforeningen Dansk Luftfart.

Herefter følger ”infrastrukturens rolle i regional udvikling – luftfartens rolle og betydning” ved professor Christian Wichmann Matthiessen, Institut for Geografi og Geologi, Københavns Universitet.

Næste emne er: Jernbane- og lufthavnsstrategi skaber et Danmark i balance – ved borgmester H.C. Østerby, Holstebro Kommune, medlem af KL’s Teknik- og Miljøudvalg.

Så kommer næste debatindlæg: ”Den dag Danmark opdagede, at indenrigstrafik ikke er en selvfølge…”

Det var en effektiv måde at måle betydningen af regional tilgængelighed, da Cimber i maj gik konkurs. Og hvad lærte vi så? Debatholder er adm. direktør Ole Kirchert Christensen fra Travelbroker Nordic.

De andre emner på dagen hedder: Luftfartens rolle i regionernes udviklingsstrategi, sammenhængen mellem rejseaktivitet og produktivitet samt fortælling fra en provinslufthavn og om at være feeder til CPH, Karup Lufthavn ved lufthavnschef Erik Jakobsen, Karup Lufthavn.

Senere følger paneldiskussion med diskussion om de regionale strategier og deres betydning mellem bl.a. lufthavnsdirektørerne Ole Paaske fra Aarhus Lufthavn og Kjeld Zacho Jørgensen fra Billund Lufthavn

Også driftsdirektør Kristian Durhuus fra Københavns Lufthavn har indlæg på debatdagen 14. januar.

For tilmelding skal webformularen på www.toef.dk/konferencer bruges.

Pris for deltagelsen er 1.000 kr. plus moms – og 1.500 kr. plus moms for ikke-medlemmer.