Den ’gyldne’ middelvej

Det sker blandt andet ved, at selskabet vil brande sig som ’Irlands civiliserede flyselskab’, hvilket skal placere det i feltet mellem det irske lavprisselskab Ryanair og de traditionelle ruteselskaber.

 

Det er selskabets håb, at man kan øge sin andel af forretningsrejse-markedet gennem tilbud om hurtigere check in, forudbetalte måltider og centralt beliggende lufthavne

 

Formålet med den nye branding skal være at dokumentere, at selskabet er i stand til at klare sig selv, og ikke ønsker at blive overtaget af Ryanair, som dog er hovedaktionær i delskabet med 29% af aktierne og med to alvorlige forsøg på at opkøbe aktiemajoriteten.

 

Aer Lingus ledelse vil gennemføre betydelige millionbesparelser de kommende år og reducere antallet af ansatte med op mod 20% for at opnå positive tal på bundlinien, hvor der forventes et underskud før skat for 2009 på 108 millioner Euro.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.