Den nye Dreamliner er i produktion

3

B787_10LUFTFART: Samlingen af Boeings nye 787-10 Dreamliner er gået i gang.

Den tredje og største version af Boeings Dreamliner – 787-10 – kommer på markedet i 2018. Samlingen af skroget til det første eksemplar af flyet er netop gået i gang hos Boeings underleverandør Kawasaki Heavy Industries.

B787-10 versionen er godt fem meter længere end B787-9 og har 330 sæder i en to-klasse konfiguration – 40 sæder mere end B787-9. Til gengæld er rækkevidden omkring 2.000 km kortere. Ud over forskellen i længde er de to fly næsten ens – 95 procent af de to flytypers design og opbygning er identisk.

Den endelige færdiggørelse af B787-10 vil foregå på Boeings fabrik i South Carolina. Indtil videre har ni flyselskaber bestilt tilsammen 153 eksemplarer af det nye fly. Blandt storkunderne er Etihad og Singapore Airlines, som hver har bestilt 30 stk.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Den nye Dreamliner er i produktion"

Notify of
avatar
Ole
Ole

Man må håbe at de selskaber som bliver luret på at købe dette fly, ved at performance er begrænset , da det er samme motorer som 787-8, men et betydeligt tungere fly.

Søren
Søren

Fabrikken i South Carolina… Ikke godt, se evt den dokumentar som al Jazeera har lavet omkring Dreamlineren. Her siger flere af arbejderne der arbejder på den pågældende fabrik at de aldrig selv tør flyve med fly produceret der. Dem der arbejder på fabrikken må ikke organisere sig, hvilket har betydet at deres kunnen ikke altid lever op til det som det burde og at der slækkes på kravene for at profitten skal maksimeres… Skræmmende dokumentar, den findes på youtube og varer ca 45-48 min…

Leif
Leif

Performance er nå uansett bedre, enn alle Airbus fly, som mange er blitt lurt til å kjøpe.

wpDiscuz