Der blev for koldt ’på toppen’

TV2s USA korrespondent Jesper Steinmetz var søndag på vej hjem til Washington med SAS-flyet fra Oslo.

En time efter afgangen sagde kaptajnen ifølge Steinmetz: ”Jeg har lidt dårlig nyt. Varmeapparatet i noget af flyet virker ikke, så det ville være uforsvarligt at fortsætte over Atlanterhavet”, skriver bt.dk.

Umiddelbart efter vendte flyet om og det fik korrespondenten til at kommentere: ”Det kan ellers godt gøre en urolig, når man ser den stribe, som markerer flyets retning stopper, og man mærker flyet drejer af. Selvfølgelig er folk irriteret, men jeg er imponeret over, at de tog det så roligt”.

Flyet returnerede ikke til Oslo, men landede i København, hvor der er mere support til at løse problemet. I København blev problemet ifølge korrespondenten hurtigt løst, men arbejde- og hviletidsregler betød, at flyet først lettede mandag morgen.

SAS bekræfter overfor BT, at flyet var nødsaget til at vende om på grund af temperaturen: ”Det var en fejl i installationen, som betød, at den luft, der kom ind i flyet var minus 10 grader”. Alle passagerer blev indlogeret på

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.