Der er hotelværelser nok i København

angleterre.JPGHOTELLER: ”Til gengæld mangler der luksus,” siger formanden for Remmen Fonden bag Hotel d’Angleterre, Else Marie Remmen, forud for åbningen på onsdag efter en renovering til omkring en halv milliard kroner.

Synd at sige, at Kgs. Nytorv i København har klædt sig i festdragt forud får genåbningen af ærværdige Hotel d’Angleterre 1. maj. Det sker til gengæld i 2018, når metrobyggeriet er færdigt.

Man aner også, at der ærgrer Else Marie Remmen, som i et interview i Berlingske Søndag fortæller om de mange problemer og forsinkelser med renoveringen af de gamle bygninger, der var ved at falde helt sammen.

Hun har ikke været gift med nu afdøde Henning Remmen for ingenting og ved en masse om hoteldrift i København.

”Jeg ved godt, at folk siger, der er en stor risiko ved at lave 60 suiter og 30 værelser, som vi har besluttet. Men da vi var her sidst, var vore suiter altid dem, der blev solgt først. For det andet er der værelser nok i København. Det, der mangler, er luksus,” siger hun til avisen.

”København er blevet en stor gastroby. Hvis turisterne skal betale flere tusinde kroner for at spise gastromad, så vil de også betale godt for at bo,” fastslår hun.

Else Marie Remmen forventer ikke overskud de næste tre år, men så skulle det gerne være forbi med røde tal.

Den manglende direktør til det nyrenoverede hotel er fundet og vil blive præsenteret i nærmeste fremtid.