Martin Perregaard-Bitsch bliver chef for Destination Trekantområdet, der får kontor ved Legoland. De første tre medarbejdere er startet, i alt skal der være omkring det dobbelte samt projektmedarbejdere. PR-foto.

Destination Trekantområdet klar med første chef

Blandt 47 ansøgere har Destination Trekantområdet fundet sin første destinationschef. Martin Perregaard-Bitsch skal stå i spidsen for turismesamarbejdet i Billund, Kolding og Vejle Kommuner.

Under overskriften Destination Trekantområdet dannede de tre kommuner en fælles forening, der fra 1. januar koordinerer fælles aktiviteter på turismeområdet.

Og nu har bestyrelsen for Destination Trekantområdet fundet manden, der fra 1. marts skal hjælpe foreningen med at nå målene om flere turister og flere udviklingstiltag på turismeområdet. Det skriver destinationsselskabet i en pressemeddelelse.

Valget er faldet på Martin Perregaard-Bitsch. Han kommer fra stilling som chef for internationale markeder og salg i Legoland Billund Resort. Her har han de sidste seks år blandt andet været ansvarlig for det tværgående samarbejde i på sin gamle arbejdsplads, der har inkluderet Billund Lufthavn og de største attraktioner i lufthavnens syv medlemskommuner – herunder de tre deltagende kommuner i Destination Trekantområdet. Målet har været at skabe Europas bedste børnefamiliedestination og dette fokus vil fortsætte i arbejdet med Destination Trekantområdet.

Også fokus på møder og konferencer
Martin Perregaard-Bitsch skal som ny chef også løfte udviklingen og markedsføringen af oplevelser inden for natur, kultur, historie og gastronomi. Derudover står tiltrækning af internationale konferencer, kongresser og sportsevents højt på agendaen.

Destination Trekantområdet beliggenhed midt i landet med adgang til en international lufthavn og relativ høj hotelkapacitet gør, at området er attraktivt for arrangører og konferencemagere, oplyser destinationsselskabet.

Martin Perregaard-Bitsch siger selv om den nye opgave: ”Et kæmpe uforløst potentiale i Destination Trekantområdet skal indfries. Derfor ser jeg det som min første opgave at skabe en strategi i samarbejde med de dygtige virksomheder med udgangspunkt i områdets styrkepositioner, så vi sammen kan indfri det store potentiale.”

Milliardomsætning fra turisme
Destination Trekantområdets bestyrelsesformand, Jan Hessellund, der til daglig er administrerende direktør i Billund Lufthavn, siger om udnævnelsen af Martin Perregaard-Bitsch:

”Jeg ser det som en styrke, at den nye destinationschef kender destinationen og de mange virksomheder indgående. Martin har et unikt internationalt netværk og en stor viden om markederne omkring os. Martin er vant til at drive strategiprocesser og skabe en fælles retning og målsætning. Derfor får vi nu en destinationschef, der kan hjælpe turismen i vores område videre – og det allerede fra dag et.”

Destination Trekantområdet har i alt næsten tre millioner årlige overnatninger, hvilket skaber en turismeomsætning på omkring seks milliarder kroner om året.

Relaterede artikler:

Lufthavnsdirektør formand i nyt destinationsselskab

”Jeg tænder på at arbejde med udfordringer”

90 af 98 kommuner på plads i destinationsselskaber