Det drømmer danskerne om i 2017

Trafikstyrelsens officielle passagerstatistik for 2016 viser, at danskerne igen slog alle rekorder. Flere rejser adskillige gange om året. Både radius og eventyrlyst er blevet større.

Jysk Rejsebureau, der sælger individuelt tilpassede oversøiske rejser har fået 16% flere kunder de seneste to år og de mest populære søgninger på jr.dk, var Bali, Thailand, Cuba, Sri Lanka og Vietnam.

”I 2017 vil vi se den største stigning i interessen for Cook Islands i Stillehavet, Kina, Indonesien – primært Bali – Malaysia, Maldiverne og Dansk Vestindien, viser vores nuværende salg med afgang i 2017. Danskerne søger de fjerne, eksotiske eventyr, og inspirationen kommer ofte fra TV programmer og venner, viser vores spørgeundersøgelser”, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

”Danskerne rejser lige meget på trods af terror og naturkatastrofer, og vi tror på et stærkt 2017. Vi kan ikke spå om, hvordan økonomien og verdenssituationen udvikler sig, men som det ser ud nu, er danskerne generelt stemt for at bruge penge på – mange og lange – rejser”, fortæller Niels Amstrup.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.