Det drømmer danskerne om i 2017

Trafikstyrelsens officielle passagerstatistik for 2016 viser, at danskerne igen slog alle rekorder. Flere rejser adskillige gange om året. Både radius og eventyrlyst er blevet større.

Jysk Rejsebureau, der sælger individuelt tilpassede oversøiske rejser har fået 16% flere kunder de seneste to år og de mest populære søgninger på jr.dk, var Bali, Thailand, Cuba, Sri Lanka og Vietnam.

”I 2017 vil vi se den største stigning i interessen for Cook Islands i Stillehavet, Kina, Indonesien – primært Bali – Malaysia, Maldiverne og Dansk Vestindien, viser vores nuværende salg med afgang i 2017. Danskerne søger de fjerne, eksotiske eventyr, og inspirationen kommer ofte fra TV programmer og venner, viser vores spørgeundersøgelser”, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

”Danskerne rejser lige meget på trods af terror og naturkatastrofer, og vi tror på et stærkt 2017. Vi kan ikke spå om, hvordan økonomien og verdenssituationen udvikler sig, men som det ser ud nu, er danskerne generelt stemt for at bruge penge på – mange og lange – rejser”, fortæller Niels Amstrup.