Det nye Stand By er klar

0

Stand By forside maj-juni 2016VOR EGEN VERDEN: Maj/juni-udgaven af Stand By er netop udkommet – blandt de mange emner er travel managers, Udenrigsministeriets Borgerservice og tema om biludlejning – bl.a. med nyhed om flytningen af dem i Københavns Lufthavn.

Forsiden af det nye Stand By prydes af travel manager i Novo Nordisk, Jens Liltorp, en af Danmarks største indkøbere af rejseydelser.

Om forholdet til erhvervsrejsebureauer, siger Jens Liltorp bl.a. i interviewet: ”Erhvervsrejsebureauer skal i højere grad sigte på at være strategiske samarbejdspartnere. Både de og vi (travel managers) skal blive bedre til at sætte fælles mål. Erhvervsrejsebureauer skal blive endnu bedre til at se, at vores succes internt også er deres succes. Der skal være sikkerhed for neutralitet i samarbejdet og mere tillid for at sikre værdiskabende partnerskaber.”

Stand By har også besøget Borgerservice i det danske udenrigsministerium, der bl.a. leverer rejsevejledningerne.

Her fortæller chefen, ambassadør Ole Egberg Mikkelsen, om Borgerservices beredskab når der f.eks. sker terrorhandlinger, flystyrt og naturkatastrofer. Ole Egberg Mikkelsen stopper i øvrigt snart efter fem år på posten i Borgerservice – fra september er han ny dansk ambassadør i Polen.

Vi har også tema om de fem store biludlejningsfirmaer i Danmark, Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt. Samlet omsætter branchen i Danmark for ca. 1,3 milliarder kr., fordelt med en tredjedel hos den suverænt størst, Europcar (der i øvrigt netop har skiftet adm. direktør), Avis, Hertz og Sixt har også en tredjedel, mens den sidste tredjedel ligger hos lokale biludlejere.

Stand By har også nyheden om, at biludlejernes nuværende kontorer i Københavns Lufthavn nedlægges og flyttes til et andet sted i lufthavnen.

”Desserten” i det nye Stand By er som altid bagest i bladet – her er nyheder om nye jobs, men også fire ”I Byen” sider om bl.a. ny British Airways-rute til Danmark, ny Easyjet-rute til København og om skiftet af bestyrelsesformand i VisitDenmark – og meget, meget mere…

Det næste Stand By udkommer i midten af august med fokus på bl.a. Meetings, Incentives, Conferences & Events/Exhibitions, hoteller og krydstogter.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz