Snacks og morgenmad i Club Lounge på Crown Plaza Copenhagen Towers. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

Det sorte tårn levede op til forventningerne

ANMELDELSE: Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestaden levede fuldt op til forventningerne om et 4-stjernet hotel. Lækre værelser og en Club Lounge der er besøget værd.

Crowne Plaza Copenhagen Towers blev for alvor kendt, da tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt efter valgsejren i 2011 forhandlede regeringsgrundlaget på plads i hotellet, der sidenhen blev kaldet “det sorte tårn”.

Det er først og fremmest et gennemført...

Crowne Plaza Copenhagen Towers blev for alvor kendt, da tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt efter valgsejren i 2011 forhandlede regeringsgrundlaget på plads i hotellet, der sidenhen blev kaldet "det sorte tårn". Det er først og fremmest et gennemført lækkert hotel med etl yst og stort indgangsparti med masser af glas og høj til loftet. Lunt og velkomment når man træder indenfor efter at have bevæget sig i en kraftig efterårsvind på den korte spadseretur fra den nærliggende metrostation. Indcheckning gik hurtigt, selvom der var en del gæster, der ankom samtidigt, mens en flok konferencegæster bevægede sig op fra hotellets konferenceafdeling. Med…

Bedømmelse

Total bedømmelse

Oversigt :
Plus: Store veldesignede værelser, højt serviceniveau, beliggenhed og Club Lounge.
Minus:Højt prisniveau